Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » 10047-12 Felszolgálás alapjai I.
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről 10047-12 Felszolgálás alapjai I.
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
10047-12 Felszolgálás alapjai I.
Nagyobb kép
Következő termék 
10047-12 Felszolgálás alapjai I.
[Cikkszám: VZ-KPC141]

Voleszák Zoltán
 
3.200 Ft
 
10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Add to del.icio.us 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Add to Digg 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Add to Yahoo myWeb 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Add to Spurl 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Add to furl 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Add to Ask 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Add to Squidoo 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Add to Simpy 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Add to Reddit 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Add to ma.gnolia 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Share with facebook 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Add to Google Bookmark 10047-12 Felszolgálás alapjai I. - Tweet This

A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve felnőttképzés esetén a modulvizsgára történő felkészülésben. A képzésben résztvevők a könyvet haszonnal forgathatják a szakmai vizsga előtt is.


Szerző(k): Voleszák Zoltán
ISBN:
Gyártói kód: VZ-KPC141
Megjelenés: 2014
Kiadó: Voleszák



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
22 pincér szóbeli tétel 2017
22 pincér szóbeli tétel 2017
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Schnitta Egyesület: Új Schnitta 2017
Schnitta Egyesület: Új Schnitta 2017
Felszolgálási ismeretek 2017
Felszolgálási ismeretek 2017
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.