Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » 10074-12 Felszolgálás
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről 10074-12 Felszolgálás
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
10074-12 Felszolgálás
Nagyobb kép
Következő termék 
10074-12 Felszolgálás
[Cikkszám: VZ-KPC141]

Voleszák Zoltán
 
4.000 Ft
 
10074-12 Felszolgálás - Add to del.icio.us 10074-12 Felszolgálás - Add to Digg 10074-12 Felszolgálás - Add to Yahoo myWeb 10074-12 Felszolgálás - Add to Spurl 10074-12 Felszolgálás - Add to furl 10074-12 Felszolgálás - Add to Ask 10074-12 Felszolgálás - Add to Squidoo 10074-12 Felszolgálás - Add to Simpy 10074-12 Felszolgálás - Add to Reddit 10074-12 Felszolgálás - Add to ma.gnolia 10074-12 Felszolgálás - Share with facebook 10074-12 Felszolgálás - Add to Google Bookmark 10074-12 Felszolgálás - Tweet This

A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve felnőttképzés esetén a modulvizsgára történő felkészülésben. A képzésben résztvevők a könyvet haszonnal forgathatják a szakmai vizsga előtt is.


Szerző(k): Voleszák Zoltán
ISBN:
Gyártói kód: VZ-KPC141
Megjelenés: 2014
Kiadó: Voleszák



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
A gasztronómia története
A gasztronómia története
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Schnitta Egyesület: Új Schnitta 2017
Schnitta Egyesület: Új Schnitta 2017
Felszolgálási ismeretek 2017
Felszolgálási ismeretek 2017
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.