SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Pincér » 10074-12 Felszolgálás
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről 10074-12 Felszolgálás
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
10074-12 Felszolgálás
Nagyobb kép
Következő termék 
10074-12 Felszolgálás
[Cikkszám: VZ-KPC141]

Voleszák Zoltán
 
bolti ár: 4.000 Ft
 
10074-12 Felszolgálás - Add to del.icio.us 10074-12 Felszolgálás - Add to Digg 10074-12 Felszolgálás - Add to Yahoo myWeb 10074-12 Felszolgálás - Add to Spurl 10074-12 Felszolgálás - Add to furl 10074-12 Felszolgálás - Add to Ask 10074-12 Felszolgálás - Add to Squidoo 10074-12 Felszolgálás - Add to Simpy 10074-12 Felszolgálás - Add to Reddit 10074-12 Felszolgálás - Add to ma.gnolia 10074-12 Felszolgálás - Share with facebook 10074-12 Felszolgálás - Add to Google Bookmark 10074-12 Felszolgálás - Tweet This

A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve felnőttképzés esetén a modulvizsgára történő felkészülésben. A képzésben résztvevők a könyvet haszonnal forgathatják a szakmai vizsga előtt is.


Szerző(k): Voleszák Zoltán
ISBN:
Gyártói kód: VZ-KPC141
Megjelenés: 2014
Kiadó: Voleszák



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
A gasztronómia története
A gasztronómia története
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Schnitta Egyesület: Új Schnitta 2017
Schnitta Egyesület: Új Schnitta 2017
Felszolgálási ismeretek 2017
Felszolgálási ismeretek 2017
Élelmiszer alapismeretek
Élelmiszer alapismeretek
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.