SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 20 Mezőgazdaság » Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan)
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
   Kertépítő
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan)
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép

Nagyobb kép
Következő termék 
Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan)
[Cikkszám: Á-102]

Márkó József
 
bolti ár: 1.300 Ft
 
Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Add to del.icio.us Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Add to Digg Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Add to Yahoo myWeb Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Add to Spurl Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Add to furl Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Add to Ask Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Add to Squidoo Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Add to Simpy Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Add to Reddit Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Add to ma.gnolia Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Share with facebook Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Add to Google Bookmark Állattenyésztés 3. (Takarmányozástan) - Tweet This

 


Szerző(k): Márkó József
ISBN:
Gyártói kód: Á-102
Megjelenés: 0000
Kiadó: FVM



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még

Húsipari termékgyártás

Állattenyésztés 1. (Háziállatok anatómiája és élettana)

Élelmiszer-Mikrobiológia, Élelmiszer-Higiénia

Húsáruismeret

Tejipari technológia II.

Baromfifeldolgozás
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.