Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Egészségügy » Bánatkő - Sérült gyermek a családban
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Bánatkő - Sérült gyermek a családban
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Bánatkő - Sérült gyermek a családban
Nagyobb kép
Következő termék 
Bánatkő - Sérült gyermek a családban
[Cikkszám: szakk_378]

 
4.900 Ft
 
Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Add to del.icio.us Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Add to Digg Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Add to Yahoo myWeb Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Add to Spurl Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Add to furl Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Add to Ask Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Add to Squidoo Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Add to Simpy Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Add to Reddit Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Add to ma.gnolia Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Share with facebook Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Add to Google Bookmark Bánatkő - Sérült gyermek a családban - Tweet This

"A szerző különlegesen fontos, a hazai irodalomban mindmáig megbocsáthatatlanul elhanyagolt kérdéssel foglakozik munkájában : a családdal, amelyben fizikailag vagy szellemileg fogyatékos gyermek nevelkedik." (Dr. Ranschburg Jenő)

 Vannak könyvek a tudományos igényű vagy népszerű tudományos munkák közül is, amelyek csakúgy, mint a szépirodalom klasszikus alkotásai, hosszú életűek lehetnek, szinte időtlennek tűnnek. Igaz ez az állítás a Bánatkő című könyvre is, amely tíz évvel ezelőtt jelent meg első ízben. Igaz ez az állítás annak ellenére, hogy akikről a könyv szól, a fogyatékossággal élő gyermekek és családjaik szakszerű orvosi, pszichológiai és gyógypedagógiai ellátása terén az elmúlt tíz évben valójában igen sok minden történt. E sokféle, a közgondolkodásban, a szolgáltatások világában és a törvények szintjén megvalósult változásról kitűnő, reális és kritikus képet ad az új kiadásba bekerült kiegészítő fejezet. E sok történés ellenére a könyv alapvető mondanivalója máig korszerű: szemléletesen mutatja be azokat az érzelmi terheket, megküzdési stratégiákat, nehezített életutakat, amelyek azoknak a családoknak jutnak osztályrészül, ahová sérült gyermek születik. Az intézményi keretek és a segítés formái változhatnak, de ez a bánatkővel kirakott út mégis sok olyan általános emberi és szakmai problémát tár elénk, amely ma, tegnap és még holnap is érvényes volt és lesz. A szakember és a szülő kapcsolatának alakulása, az itt fellelhető nehézségek és dilemmák, esetleges hibák, ill. e kapcsolat sikeressége mind alapvetően befolyásolják a sérült gyermek fejlődését.

Szerző(k):
ISBN:
Gyártói kód:
Megjelenés: 0000
Kiadó: Bliss Alapítvány 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.