Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Élelmiszeripar » Baromfifeldolgozás
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Baromfifeldolgozás
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép

Nagyobb kép
Következő termék 
Baromfifeldolgozás
[Cikkszám: É-625]

Dr. Friedrich László, Németh Csaba, Zeke Ildikó, Vén Csilla
 
4.160 Ft
 
Baromfifeldolgozás - Add to del.icio.us Baromfifeldolgozás - Add to Digg Baromfifeldolgozás - Add to Yahoo myWeb Baromfifeldolgozás - Add to Spurl Baromfifeldolgozás - Add to furl Baromfifeldolgozás - Add to Ask Baromfifeldolgozás - Add to Squidoo Baromfifeldolgozás - Add to Simpy Baromfifeldolgozás - Add to Reddit Baromfifeldolgozás - Add to ma.gnolia Baromfifeldolgozás - Share with facebook Baromfifeldolgozás - Add to Google Bookmark Baromfifeldolgozás - Tweet This

 


Szerző(k): Dr. Friedrich László, Németh Csaba, Zeke Ildikó, Vén Csilla
ISBN:
Gyártói kód: É-625
Megjelenés: 0000
Kiadó: FVM



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még

Feladatgyűjtemény húsipari szakmák szakmai számításaihoz

Húsipari gépek üzemeltetése

Baromfiipari gépek üzemeltetése

Húsáruismeret

Állattenyésztés 1. (Háziállatok anatómiája és élettana)

Élelmiszer-analitika I.
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.