Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Gazdaság » Számvitel » Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Vegyipar
 Építészet
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Gazdaság
   Adó, TB, Munkaügy
   Ügyvitel
   Bank
   Elemzés, ellenőrzés
   Jövedék és vám
   Jogi ismeretek
   Pénzügy
   Számvitel
 Kereskedelem, Logisztika
 Vendéglátás, Idegenforgalom
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018
Nagyobb kép
Következő termék 
Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018
[Cikkszám: 028-FGY/2018]

Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Simon Szilvia - Dr. Veress Attila - Szíjártó Boglárka
 
4.500 Ft
 
Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to del.icio.us Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Digg Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Yahoo myWeb Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Spurl Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to furl Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Ask Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Squidoo Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Simpy Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Reddit Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to ma.gnolia Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Share with facebook Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Google Bookmark Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Tweet This

A számviteli szakkönyvek piaca már több éve egy felhasználóbarát számvitelpéldatárra várt, amikor 2010-ben - a több éve tátongó űrt betöltve - megjelent a Számvitel alapjai példatár. Jelen kiadvány ennek a hiánypótló példatárnak az átdolgozott változata, amely az elmúlt évek törvényi változásai miatti aktualizálások mellett módszertani újításokat is tartalmaz. A példák a gazdasági felsőoktatás Bevezetés a számvitelbe (vagy Számvitel alapjai, vagy Számvitel 1) tantárgyának/„tantárgyrészének” gyakorlati szintű feldolgozását célozták meg.


A jól átgondolt tematikához illesztett fejezetek példáit a szerzők két csoportba rendezték. Az elsőbe a tanórai megoldásra felkínált feladatok kerültek, így ezeknek a feladatoknak a megoldásai nincsenek a példatárban. A második csoportban a teljes körűen kidolgozott (megoldott) gyakorlófeladatok találhatóak, amelyek valószínűsíthetően az önálló, „otthoni” gyakorlást segítik majd. A példatárban minden tanórai típusfeladatnak van egy párja a megoldott gyakorlófeladatok között. Így azok a hallgatók, akik a tanórákon esetleg nem ebből a példatárból tanulnak, a megoldott gyakorlófeladatok alapján a nem megoldott tanórai megoldásra felkínált feladatokat is ki tudják dolgozni.


A kötet minden témában elegendő kidolgozott gyakorló- és nem megoldott tanórai feladatot tartalmaz a Bevezetés a számvitelbe (vagy Számvitel alapjai, vagy Számvitel 1) tantárgy/„tantárgyrész” követelményeinek készségszintű elsajátításához. A szerzők mindannyian a Budapesti Gazdasági Főiskola, Pénzügyi és Számviteli Karának, Számvitel Intézeti Tanszékének főállású oktatói, a példatár megírásához felhasználták többéves oktatási és gyakorlati tapasztalataikat.


A jelen példatárban, valamint a „példatársorozathoz” tartozó Pénzügyi számvitel példatár I-II.-ben megtalálható feladatok a mérlegképes könyvelői képzés „Számviteli feladatok a gyakorlatban” követelménymodulok tematikájának nagy részét is lefedik. A példatárat ajánljuk a mérlegképes könyvelői, a pénzügyi-számviteli ügyintézői és a vállalkozási és bérügyintézői képzésekhez, valamint minden olyan hallgatónak, aki először próbál eligazodni a számvitel szövevényes útvesztőjében.Szerző(k): Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Simon Szilvia - Dr. Veress Attila - Szíjártó Boglárka
ISBN: 9789633948613
Gyártói kód: PR-028-FGY/2018
Megjelenés: 2018
Kiadó: PerfektEhhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Pénzügyi alapismeretek 2.
Pénzügyi alapismeretek 2.
Pénzügyi alapismeretek 1.
Pénzügyi alapismeretek 1.
Pénzügyi-számviteli ügyintéző - Vizsgafelkészítő
Pénzügyi-számviteli ügyintéző - Vizsgafelkészítő
Pénzügy gyakorlat
Pénzügy gyakorlat
Számvitel gyakorlat
Számvitel gyakorlat
Számviteli alapismeretek 2.
Számviteli alapismeretek 2.
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.