Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 15 Közgazdaság » Adótanácsadó » Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-18.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
   Adótanácsadó
   Banki - befektetési termékértékesítő
   Jövedéki ügyintéző
   Közbeszerzési referens
   Mérlegképes könyvelő
   Adózás
   Ügyintéző
   Pénzügy
   Számvitel
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018
Nagyobb kép
Következő termék 
Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018
[Cikkszám: 028-FGY/2018]

Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Simon Szilvia - Dr. Veress Attila - Szíjártó Boglárka
 
4.500 Ft
 
Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to del.icio.us Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Digg Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Yahoo myWeb Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Spurl Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to furl Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Ask Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Squidoo Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Simpy Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Reddit Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to ma.gnolia Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Share with facebook Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Google Bookmark Bevezetés a számvitelbe - Számvitel alapjai példatár 2018 - Tweet This

A számviteli szakkönyvek piaca már több éve egy felhasználóbarát számvitelpéldatárra várt, amikor 2010-ben - a több éve tátongó űrt betöltve - megjelent a Számvitel alapjai példatár. Jelen kiadvány ennek a hiánypótló példatárnak az átdolgozott változata, amely az elmúlt évek törvényi változásai miatti aktualizálások mellett módszertani újításokat is tartalmaz. A példák a gazdasági felsőoktatás Bevezetés a számvitelbe (vagy Számvitel alapjai, vagy Számvitel 1) tantárgyának/„tantárgyrészének” gyakorlati szintű feldolgozását célozták meg.


A jól átgondolt tematikához illesztett fejezetek példáit a szerzők két csoportba rendezték. Az elsőbe a tanórai megoldásra felkínált feladatok kerültek, így ezeknek a feladatoknak a megoldásai nincsenek a példatárban. A második csoportban a teljes körűen kidolgozott (megoldott) gyakorlófeladatok találhatóak, amelyek valószínűsíthetően az önálló, „otthoni” gyakorlást segítik majd. A példatárban minden tanórai típusfeladatnak van egy párja a megoldott gyakorlófeladatok között. Így azok a hallgatók, akik a tanórákon esetleg nem ebből a példatárból tanulnak, a megoldott gyakorlófeladatok alapján a nem megoldott tanórai megoldásra felkínált feladatokat is ki tudják dolgozni.


A kötet minden témában elegendő kidolgozott gyakorló- és nem megoldott tanórai feladatot tartalmaz a Bevezetés a számvitelbe (vagy Számvitel alapjai, vagy Számvitel 1) tantárgy/„tantárgyrész” követelményeinek készségszintű elsajátításához. A szerzők mindannyian a Budapesti Gazdasági Főiskola, Pénzügyi és Számviteli Karának, Számvitel Intézeti Tanszékének főállású oktatói, a példatár megírásához felhasználták többéves oktatási és gyakorlati tapasztalataikat.


A jelen példatárban, valamint a „példatársorozathoz” tartozó Pénzügyi számvitel példatár I-II.-ben megtalálható feladatok a mérlegképes könyvelői képzés „Számviteli feladatok a gyakorlatban” követelménymodulok tematikájának nagy részét is lefedik. A példatárat ajánljuk a mérlegképes könyvelői, a pénzügyi-számviteli ügyintézői és a vállalkozási és bérügyintézői képzésekhez, valamint minden olyan hallgatónak, aki először próbál eligazodni a számvitel szövevényes útvesztőjében.Szerző(k): Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Simon Szilvia - Dr. Veress Attila - Szíjártó Boglárka
ISBN: 9789633948613
Gyártói kód: PR-028-FGY/2018
Megjelenés: 2018
Kiadó: PerfektEhhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Pénzügyi-számviteli ügyintéző - Vizsgafelkészítő
Pénzügyi-számviteli ügyintéző - Vizsgafelkészítő
Pénzügy gyakorlat
Pénzügy gyakorlat
Pénzügyi alapismeretek 2.
Pénzügyi alapismeretek 2.
Pénzügyi alapismeretek 1.
Pénzügyi alapismeretek 1.
Adótan 2018
Adótan 2018
Adózási alapismeretek
Adózási alapismeretek
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.