Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Élelmiszeripar » Borászati és üdítőitalipari technológia II.
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Borászati és üdítőitalipari technológia II.
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép

Nagyobb kép
Következő termék 
Borászati és üdítőitalipari technológia II.
[Cikkszám: É-360/II]

Márkus Pál
 
1.300 Ft
 
Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Add to del.icio.us Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Add to Digg Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Add to Yahoo myWeb Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Add to Spurl Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Add to furl Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Add to Ask Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Add to Squidoo Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Add to Simpy Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Add to Reddit Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Add to ma.gnolia Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Share with facebook Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Add to Google Bookmark Borászati és üdítőitalipari technológia II. - Tweet This

 


Szerző(k): Márkus Pál
ISBN:
Gyártói kód: É-360/II
Megjelenés: 0000
Kiadó: FVM



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még

Borászati gépek üzemeltetése CD melléklettel

Szőlőtermesztés

Munka-, tűz-, környezetvédelem és higiénia

Tartósítóipari technológia II.

Konzerv- és hűtőipari technológia gyakorlat
Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása
Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.