Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció » Kiadványszerkesztő » CorelDraw 122
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-18.00
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
   Hangtechnikus
   Közművelődési szakember I. (népi játszóházi foglalko
   Kiadványszerkesztő
   Kulturális rendezvényszervező
   Lakberendező
   Divat- és stílustervező
   Népi kézműves
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről CorelDraw 122
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
CorelDraw 122
Nagyobb kép
Következő termék 
CorelDraw 122
[Cikkszám: szakk_266]

 
5.900 Ft
 
CorelDraw 122 - Add to del.icio.us CorelDraw 122 - Add to Digg CorelDraw 122 - Add to Yahoo myWeb CorelDraw 122 - Add to Spurl CorelDraw 122 - Add to furl CorelDraw 122 - Add to Ask CorelDraw 122 - Add to Squidoo CorelDraw 122 - Add to Simpy CorelDraw 122 - Add to Reddit CorelDraw 122 - Add to ma.gnolia CorelDraw 122 - Share with facebook CorelDraw 122 - Add to Google Bookmark CorelDraw 122 - Tweet This

A CorelDRAW programcsomag az egyik legnépszerűbb grafikai szoftver-együttes a világon, kedvező ára mellé egyszerű kezelhetőség és megbízható működés társul. Könyvünkben a CorelDRAW programcsomag címadó alkalmazásának legfrissebb, 12-es verziójához kínálunk segítséget.
Kiadványunkban a CorelDRAW 12 vektorgrafikus rajzolóprogram, és a CorelTRACE 12 vektorizáló program használatához szükséges ismereteket mutatjuk be. E programok segítségével az egyszerű grafikától a művészi poszterig bármit el tudunk készíteni akkor is, ha nincs különleges kézügyességünk.
Tervezhetünk névjegyet, emblémát, naptárt, prospektust, szórólapot, meghívót, illusztrációt, fotomontázst, szöveges nyomtatott kiadványt, weblapot - a lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt.

A CorelDRAW 12-es verziója a Windows XP és 2000 rendszerekre optimalizált, működése az előző verzióhoz képest is gyorsabb és stabilabb.
A programcsomag népszerűségét várhatóan tovább növeli, hogy az alkalmazások kezelőfelületének nyelve minden indításkor választható, s az angol mellett többek közt magyar nyelven is elérhető.
A program új intelligens eszközei leegyszerűsítik a rajzolási folyamatot, például a Smart Drawing (Intelligens Rajzoló) eszköz formafelismerési képességének köszönhetően néhány vázlatos vonás alapján is tökéletes CorelDRAW objektumokat alkothatunk, a Virtual Segment Delete (Virtuális Résztörlő) eszközzel pillanatok alatt megtisztíthatjuk rajzainkat a felesleges vonalaktól, a Dynamic Guides (Dinamikus Segédvonalak) alkalmazásával már létrehozásukkor precízen méretezhetjük és igazíthatjuk objektumainkat, a megújult Eyedropper (Pipetta) eszköz segítségével a színek mellett már különböző objektumjellemzőket is egyszerűen másolhatunk.
A programban sok más mellett továbbfejlesztették a szimbólumkezelést, kibővültek az igazítás és igazodás lehetőségei, a szövegkezelést Unicode alapra helyezték, módosultak a három pontos rajzoló eszközök, újratervezték az Object Data (Objektumadat) dokkolót, egyszerűbbé vált az exportálás Office programokba, csak néhányat említve az újdonságokból.
Ajánljuk a könyvünket mindazoknak, akik szeretnének megismerkedni ezzel a sokrétű programmal. Tartalmát úgy állítottuk össze, hogy tankönyvként alkalmas legyen a programok használatához szükséges ismeretek önálló elsajátítására. Az anyag megértését, feldolgozását, a szöveget kiegészítő több mint 900 ábra és illusztráció könnyíti meg.
Haszonnal forgathatják e könyvet azok is, akik már ismerik a program kezelésének alapjait, jártasságot szereztek annak alkalmazásban. Felmerült kérdéseikre könnyen megtalálhatják a válaszokat a részletes tárgymutató és tartalomjegyzék segítségével. A kiadvány kézikönyvként való használatát szolgálja, hogy CorelDRAW fontosabb eszközeinek elnevezései angolul és magyarul is megtalálhatóak a tárgymutatóban.
A könyv anyagát sorrendben feldolgozva az olvasó lépésről lépésre ismerheti meg a CorelDRAW 12 funkcióit és eszközeit, folyamatosan bővülő, egymásra épülő ismeretekhez juthat, amit azonnal fel is tud használni saját gépén gyakorolva. Az első fejezetben a programhasználat legfontosabb tudnivalóit, a CorelDRAW kezelőfelületét tekintjük át röviden.
Ez után részletesen foglalkozunk a program alapvető rajzoló és szerkesztő eszközeivel, bemutatjuk hogyan készíthetünk egyszerű objektumokat, alakzatokat, vonalakat, szövegeket, s milyen módokon alakíthatunk ki belőlük összetett képeket, látványos színes grafikákat.
Ezt követően sorra vesszük a CorelDRAW különleges hatáseszközeit és speciális funkcióit, az interaktív hatásoktól a lencsékig, a stílusoktól a bitképek kezeléséig. A könyv utolsó fejezeteiben áttekintjük, hogyan tudjuk az elkészült munkákat exportálni, nyomtatni, illetve webre publikálni. A kötet végén a CorelTRACE 12 program bemutatása is helyet kapott.
A CorelDRAW 12-es verziója az alapértelmezett angol mellet más nyelvű, köztük magyar kezelőfelülettel

Szerző(k):
ISBN:
Gyártói kód:
Megjelenés: 0000
Kiadó: ComputerBooks 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.