SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Cukrász
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Rendezés: 
 10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Szakm.. Bővebben

3.250 Ft
 10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Vend.. Bővebben

3.600 Ft
 A gasztronómia története 
A gasztronómia története 
Az emberiség történetével párhuzamosan fejlődött a gasztronómia története. A világtörténelem jeles személyiségei nemcsak a történelem menetét befolyásolták, hanem gyakran nagy hatással voltak az étkezési kultúrára is. Kön.. Bővebben

1.490 Ft
 Élelmiszer alapismeretek 
Élelmiszer alapismeretek 
A könyv tartalma közel áll a hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyvhöz, de annak a moduláris, kompetencia alapú képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott, tartalmi és formai szempontból egyaránt tel.. Bővebben

3.990 Ft
 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
  Oktatási segédlet a komplex vizsgához vendéglátó szakképesítések számára   Vizsgáztató szaktanár által készített vizsgasegédlet a vendéglátós alapszakmák – szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó, ve.. Bővebben

3.490 Ft
 Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban 
Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban 
Élelmiszer-biztonság és -higiénia a négy vendéglátós alapszakma - szakács, cukrász, pincér, vendéglős - számára. Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások me.. Bővebben

3.990 Ft
 Barangolás a teák világában 
Barangolás a teák világában 
 Komsa Ildikó Barangolás a teák világában Cikksz.: 403 Jelen könyvünkben a tea növénnyel (Camelia sinensis (L.) Kuntze) és az „egyéb teafélék” megismertetésével foglalkozunk. Bepillantunk a teázás történetének néhá.. Bővebben

1.900 Ft
  
Cukrászati gépek- és berendezések 
 .. Bővebben

1.300 Ft
 
 Cukrászati ismeretek 
Cukrászati ismeretek 
A hároméves cukrászképzés legújabb központi programjára, szakmai és vizsgakövetelményeire épülő könyv az e-tananyag melléklettel a legkorszerűbb eszköz a megújuló szakmai oktatásban. Minden szempontból megfelel a modulrendszerű.. Bővebben

7.190 Ft
  
Cukrászati technológia I. 
 .. Bővebben

1.820 Ft
  
Cukrászati technológia II. 
 .. Bővebben

1.820 Ft
 Enjoy your food 
Enjoy your food 
Angol szakmai nyelvkönyv szakácsok, cukrászok számára Az angol nyelv tanulása sohasem volt ilyen élvezetes. Egyedi ebben a könyvben a nyelvi alapismeretek áttekintése a konyhaművészet gyakorlati alkalmazása tükrében, és bizonyára fe.. Bővebben

4.600 Ft
 Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
A Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra tankönyv célja a 11–12. évfolyam Vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek komplex tantárgy Vendéglátó és turizmus alapismeretek résztantárgya, valamint a gyakorlati tantárgy ismere.. Bővebben

1.990 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban 
Gazdálkodás a vendéglátásban 
Az új tankönyv részletesen ismerteti a vendéglátás tevékenységével kapcsolatos gazdálkodási területeket. Felépítése követi a szakács, a cukrász, a pincér, a vendéglátó eladó, a fogadós, a vendéglátó üzletvezető és a .. Bővebben

4.190 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
A vendéglátó szakképesítések számára készült példatár ismerteti a 2017. évre érvényes gazdasági szabályozókat, majd az alap számításoktól kezdve az árképzésen, jövedelmezőségi, készlet- és bérgazdálkodási számításo.. Bővebben

3.490 Ft
 Guten appetit! 
Guten appetit! 
Német szakmai nyelvkönyv szakácsok, cukrászok számára. E hiánypótló szakmai nyelvkönyvek szakácsok, cukrászok számára készültek. Teljes egészében megfelel a jelenleg érvényben lévő központi képzési program, szakmai nyelvi viz.. Bővebben

4.600 Ft
 HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób 
HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób 
      Tartalomjegyzék Előszó..........9 Élelmiszerbiztonság a történelem során..........11     1.1. Út a tapasztalattól a tudományig ......... 11     1.2. Élelmiszerjogi szabályozás az.. Bővebben

2.500 Ft
 Kommunikáció - Üzleti Kommunikáció 
Kommunikáció - Üzleti Kommunikáció 
Felkészíti a diákokat azokra a kommunikációs feladatokra, amelyeket későbbi munkájuk során meg kell oldaniuk, a munkahelyi kommunikációs folyamatokra, az álláspályázat-, önéletrajzírásra, prezentációkészítésre és az internet .. Bővebben

3.990 Ft
 Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban 
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban 
A tankönyvben megjelenő 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, a 10045-12 Gazdálkodás, a 10050-12 Vendéglátó értékesítés, a 10053-12 Vendéglátó üzleti gazdálkodás és a 10055-12 Vendéglátó üzletvezetés modulokból kiemelt.. Bővebben

3.700 Ft
 Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza 
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza 
  A feladatgyűjteménynek a célja, hogy segítse a szakmai képzésben résztvevőket a szakmai számítások elsajátításában, önálló begyakorlásában és a szakmai vizsgára történő eredményes felkészülésben. A feladatok me.. Bővebben

2.950 Ft
Megjelenítve 1-től 20-ig (összesen 22 termék) Talált Oldalak:  1  2  [Következő >>] 
Cukrász

A cukrász feladata az élelmiszergyártás higiéniai alapkövetelményeinek betartása a korszerű táplálkozáshoz mind jobban igazodó cukrászsütemények készítése, figyelemmel azok ízbeli változatosságára, esztétikai megjelenítésére, a vásárlói, megrendelői igényekre.


OKJ:33 811 0100 0000 00
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Kiadók
A projekt - A projektfolyamatok követése, finanszírozási ism
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.