Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Cukrász szakmai ismeretek 2.
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Cukrász szakmai ismeretek 2.
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Cukrász szakmai ismeretek 2.
Nagyobb kép
Következő termék 
Cukrász szakmai ismeretek 2.
[Cikkszám: TM-61002/2]

Kemény Andrásné
 
3.990 Ft
 
Cukrász szakmai ismeretek 2. - Add to del.icio.us Cukrász szakmai ismeretek 2. - Add to Digg Cukrász szakmai ismeretek 2. - Add to Yahoo myWeb Cukrász szakmai ismeretek 2. - Add to Spurl Cukrász szakmai ismeretek 2. - Add to furl Cukrász szakmai ismeretek 2. - Add to Ask Cukrász szakmai ismeretek 2. - Add to Squidoo Cukrász szakmai ismeretek 2. - Add to Simpy Cukrász szakmai ismeretek 2. - Add to Reddit Cukrász szakmai ismeretek 2. - Add to ma.gnolia Cukrász szakmai ismeretek 2. - Share with facebook Cukrász szakmai ismeretek 2. - Add to Google Bookmark Cukrász szakmai ismeretek 2. - Tweet This

Cukrász szakmai ismeretek c. könyv második kötete a kikészített sütemények, így a torták, szeletek, minyonok, desszertek, csemegék, krémesek stb. elkészítésével foglalkozik.Cukrász szakmai ismeretek c. könyv második kötete a kikészített sütemények, így a torták, szeletek, minyonok, desszertek, csemegék, krémesek stb. elkészítésével foglalkozik


Szerző(k): Kemény Andrásné
ISBN: 9789639668706
Gyártói kód: TM-61002/2
Megjelenés: 2015
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó



 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.