Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Cukrászati ismeretek
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Cukrászati ismeretek
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Cukrászati ismeretek
Nagyobb kép
Következő termék 
Cukrászati ismeretek
[Cikkszám: KP-2321]

dr. Dunszt Károly, Gyenge Csaba, Kiss Rita
 
7.190 Ft
 
Cukrászati ismeretek - Add to del.icio.us Cukrászati ismeretek - Add to Digg Cukrászati ismeretek - Add to Yahoo myWeb Cukrászati ismeretek - Add to Spurl Cukrászati ismeretek - Add to furl Cukrászati ismeretek - Add to Ask Cukrászati ismeretek - Add to Squidoo Cukrászati ismeretek - Add to Simpy Cukrászati ismeretek - Add to Reddit Cukrászati ismeretek - Add to ma.gnolia Cukrászati ismeretek - Share with facebook Cukrászati ismeretek - Add to Google Bookmark Cukrászati ismeretek - Tweet This

A hároméves cukrászképzés legújabb központi programjára, szakmai és vizsgakövetelményeire épülő könyv az e-tananyag melléklettel a legkorszerűbb eszköz a megújuló szakmai oktatásban. Minden szempontból megfelel a modulrendszerű, kompetencia alapú képzés igényeinek. Az üzemtani és cukrásztechnológiai alapismeretekből kiindulva bemutatja -többek között-:
-a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevont anyagok alkalmazását és előállítását;
-a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását;
-az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással;
-a fagylaltgyártást;
-a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését;
-az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányér-desszertek készítését.

A letölthető mellékleten a szakmai műveltséget, a cukrászszakmáról tanultakat bővítő, kiegészítő ismeretanyagot jelenítünk meg. Az egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható, gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok minden bizonnyal növelik a diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát.

Szerző(k): dr. Dunszt Károly, Gyenge Csaba, Kiss Rita
ISBN: 9633370629
Gyártói kód: KP-2321
Megjelenés: 2015
Kiadó: Képzőművészeti



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Közlekedésépítés
Közlekedésépítés
Hídépítéstan
Hídépítéstan
Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
Útépítéstan
Útépítéstan
A villamos mérések alapjai
A villamos mérések alapjai
Technológia - anyagismeret és gyártástechnológia
Technológia - anyagismeret és gyártástechnológia
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.