SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Cukrász » Cukrászati ismeretek
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Cukrászati ismeretek
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Cukrászati ismeretek
Nagyobb kép
Következő termék 
Cukrászati ismeretek
[Cikkszám: KP-2321]

dr. Dunszt Károly, Gyenge Csaba, Kiss Rita
 
bolti ár: 7.190 Ft
 
Cukrászati ismeretek - Add to del.icio.us Cukrászati ismeretek - Add to Digg Cukrászati ismeretek - Add to Yahoo myWeb Cukrászati ismeretek - Add to Spurl Cukrászati ismeretek - Add to furl Cukrászati ismeretek - Add to Ask Cukrászati ismeretek - Add to Squidoo Cukrászati ismeretek - Add to Simpy Cukrászati ismeretek - Add to Reddit Cukrászati ismeretek - Add to ma.gnolia Cukrászati ismeretek - Share with facebook Cukrászati ismeretek - Add to Google Bookmark Cukrászati ismeretek - Tweet This

A hároméves cukrászképzés legújabb központi programjára, szakmai és vizsgakövetelményeire épülő könyv az e-tananyag melléklettel a legkorszerűbb eszköz a megújuló szakmai oktatásban. Minden szempontból megfelel a modulrendszerű, kompetencia alapú képzés igényeinek. Az üzemtani és cukrásztechnológiai alapismeretekből kiindulva bemutatja -többek között-:
-a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevont anyagok alkalmazását és előállítását;
-a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását;
-az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással;
-a fagylaltgyártást;
-a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését;
-az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányér-desszertek készítését.

A letölthető mellékleten a szakmai műveltséget, a cukrászszakmáról tanultakat bővítő, kiegészítő ismeretanyagot jelenítünk meg. Az egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható, gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok minden bizonnyal növelik a diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát.

Szerző(k): dr. Dunszt Károly, Gyenge Csaba, Kiss Rita
ISBN: 9633370629
Gyártói kód: KP-2321
Megjelenés: 2015
Kiadó: Képzőművészeti



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Gazdálkodás a vendéglátásban példatár
Gazdálkodás a vendéglátásban példatár
Háztartási gépek - a háztartás-elektronikai műszerészek s
Háztartási gépek - a háztartás-elektronikai műszerészek s
Villamos gépek
Villamos gépek
Az áruforgalmi tevékenység tervezése, elemzése, hatása mun
Az áruforgalmi tevékenység tervezése, elemzése, hatása mun
Alapmérések - villamos mérések
Alapmérések - villamos mérések
Villanyszerelő szakmai ismeretek III.
Villanyszerelő szakmai ismeretek III.
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.