Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Cukrászati technológia I.
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Cukrászati technológia I.
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép

Nagyobb kép
Következő termék 
Cukrászati technológia I.
[Cikkszám: É-307/I]

Dr. Dunszt Károly
 
1.820 Ft
 
Cukrászati technológia I. - Add to del.icio.us Cukrászati technológia I. - Add to Digg Cukrászati technológia I. - Add to Yahoo myWeb Cukrászati technológia I. - Add to Spurl Cukrászati technológia I. - Add to furl Cukrászati technológia I. - Add to Ask Cukrászati technológia I. - Add to Squidoo Cukrászati technológia I. - Add to Simpy Cukrászati technológia I. - Add to Reddit Cukrászati technológia I. - Add to ma.gnolia Cukrászati technológia I. - Share with facebook Cukrászati technológia I. - Add to Google Bookmark Cukrászati technológia I. - Tweet This

 


Szerző(k): Dr. Dunszt Károly
ISBN:
Gyártói kód: É-307/I
Megjelenés: 0000
Kiadó: FVM



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Korszerű ételkészítési ismeretek
Korszerű ételkészítési ismeretek
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
A villamos mérések alapjai (átdolgozott)
A villamos mérések alapjai (átdolgozott)
Villanyszerelő szakmai ismeretek I.
Villanyszerelő szakmai ismeretek I.
Műszaki cikkek áruismerete
Műszaki cikkek áruismerete
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.