Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Élelmiszer alapismeretek
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Élelmiszer alapismeretek
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Élelmiszer alapismeretek
Nagyobb kép
Következő termék 
Élelmiszer alapismeretek
[Cikkszám: KP-2337]

Galambosné Goldfinger Erzsébet
 
3.990 Ft
 
Élelmiszer alapismeretek - Add to del.icio.us Élelmiszer alapismeretek - Add to Digg Élelmiszer alapismeretek - Add to Yahoo myWeb Élelmiszer alapismeretek - Add to Spurl Élelmiszer alapismeretek - Add to furl Élelmiszer alapismeretek - Add to Ask Élelmiszer alapismeretek - Add to Squidoo Élelmiszer alapismeretek - Add to Simpy Élelmiszer alapismeretek - Add to Reddit Élelmiszer alapismeretek - Add to ma.gnolia Élelmiszer alapismeretek - Share with facebook Élelmiszer alapismeretek - Add to Google Bookmark Élelmiszer alapismeretek - Tweet This

A könyv tartalma közel áll a hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyvhöz, de annak a moduláris, kompetencia alapú képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott, tartalmi és formai szempontból egyaránt teljesen megújított változata.
Az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja, azt mutatja be, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat. Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra és röviden a HACCP rendszer alapelveire. A tananyag az ismeretek alkalmazására, a gyakorlati kompetenciák fejlesztésére helyezi a hangsúlyt.

A kompetenciafejlesztést igen jól szolgálja a CD-mellékleten található tartalom: számos, a tananyag megértését és elmélyítését segítő bemutató animáció, minden fejezethez kompetenciafejlesztő interaktív gyakorló feladatok, érdekes olvasmányok és több száz felvételből álló szemléletes képanyag.


Szerző(k): Galambosné Goldfinger Erzsébet
ISBN:
Gyártói kód: KP-2337
Megjelenés: 2012
Kiadó: Képzőművészeti



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
MAG - Modern Alap Gasztronómia
MAG - Modern Alap Gasztronómia
A gasztronómia története
A gasztronómia története
A villamos mérések alapjai (átdolgozott)
A villamos mérések alapjai (átdolgozott)
Villanyszerelő szakmai ismeretek I.
Villanyszerelő szakmai ismeretek I.
Műszaki cikkek áruismerete
Műszaki cikkek áruismerete
A villamos mérések alapjai
A villamos mérések alapjai
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.