Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Vendéglátó - eladó » Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-18.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Nagyobb kép
Következő termék 
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
[Cikkszám: MK-5870]

Horváth Péter
 
3.790 Ft
 
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to del.icio.us Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Digg Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Yahoo myWeb Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Spurl Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to furl Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Ask Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Squidoo Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Simpy Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Reddit Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to ma.gnolia Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Share with facebook Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Google Bookmark Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Tweet This

 

A tankönyv a vendéglátó-szakképzésben részt vevő szakács, cukrász, pincér és vendéglátás-szervező tanulók számára készült a legújabb szakképzési kerettantervek alapján. Az első rész ismerteti az élelmiszer-biztonsági alapfogalmakat, valamint az élelmiszerek helyes tárolását, feldolgozását és értékesítését szabályozó európai uniós és hazai jogszabályokat.

A második rész bemutatja a vendéglátóüzletek kialakításának és működtetésének tárgyi és személyi feltételeit, a HACCP minőségbiztosítási rendszer elveit és gyakorlatát, ezen belül a személyi higiénia előírásait és szabályait, amelyek betartása kiemelt jelentőségű a vendéglátó-tevékenység folytatása, a napi munkavégzés során.

A fejezeteket záró kérdések, az egyéni és csoportos feladatok jól szolgálják az ismeretek rendszerezését, a lényegkiemelést és a tanultak gyakorlati alkalmazását, mindezzel segítik a szakmai vizsgára való eredményes felkészülést.

A könyv a szerző korábbi, azonos című könyvének felújított változata.


Szerző(k): Horváth Péter
ISBN: 9789631666922
Gyártói kód: MK-5870
Megjelenés: 2018
Kiadó: Műszaki Kiadó



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
A vendégfogadós
A vendégfogadós
Gazdálkodás a vendéglátásban
Gazdálkodás a vendéglátásban
Vendéglátó eladó komplex szóbeli 2016
Vendéglátó eladó komplex szóbeli 2016
10074-12 Felszolgálás
10074-12 Felszolgálás
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások
10047-12 Felszolgálás alapjai I.
10047-12 Felszolgálás alapjai I.
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.