Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Nagyobb kép
Következő termék 
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
[Cikkszám: MK-5870]

Horváth Péter
 
3.790 Ft
 
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to del.icio.us Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Digg Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Yahoo myWeb Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Spurl Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to furl Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Ask Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Squidoo Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Simpy Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Reddit Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to ma.gnolia Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Share with facebook Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Google Bookmark Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban - Tweet This

 

A tankönyv a vendéglátó-szakképzésben részt vevő szakács, cukrász, pincér és vendéglátás-szervező tanulók számára készült a legújabb szakképzési kerettantervek alapján. Az első rész ismerteti az élelmiszer-biztonsági alapfogalmakat, valamint az élelmiszerek helyes tárolását, feldolgozását és értékesítését szabályozó európai uniós és hazai jogszabályokat.

A második rész bemutatja a vendéglátóüzletek kialakításának és működtetésének tárgyi és személyi feltételeit, a HACCP minőségbiztosítási rendszer elveit és gyakorlatát, ezen belül a személyi higiénia előírásait és szabályait, amelyek betartása kiemelt jelentőségű a vendéglátó-tevékenység folytatása, a napi munkavégzés során.

A fejezeteket záró kérdések, az egyéni és csoportos feladatok jól szolgálják az ismeretek rendszerezését, a lényegkiemelést és a tanultak gyakorlati alkalmazását, mindezzel segítik a szakmai vizsgára való eredményes felkészülést.

A könyv a szerző korábbi, azonos című könyvének felújított változata.


Szerző(k): Horváth Péter
ISBN: 9789631666922
Gyártói kód: MK-5870
Megjelenés: 2018
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé
Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé

Cukrászati technológia II.

Cukrászati technológia I.
A vendégfogadós
A vendégfogadós
Gazdálkodás a vendéglátásban
Gazdálkodás a vendéglátásban
Vendéglátó eladó komplex szóbeli 2016
Vendéglátó eladó komplex szóbeli 2016
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.