SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 21 Élelmiszeripar » Pék » Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
   Pék
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
Nagyobb kép
 
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
[Cikkszám: SIK-02]

Piros Ferenc
 
bolti ár: 3.490 Ft
 
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Add to del.icio.us Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Add to Digg Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Add to Yahoo myWeb Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Add to Spurl Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Add to furl Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Add to Ask Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Add to Squidoo Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Add to Simpy Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Add to Reddit Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Add to ma.gnolia Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Share with facebook Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Add to Google Bookmark Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP - Tweet This

 

Oktatási segédlet a komplex vizsgához vendéglátó szakképesítések számára

 

Vizsgáztató szaktanár által készített vizsgasegédlet a vendéglátós alapszakmák – szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó, vendéglátás-szervező vendéglős, konyhai kisegítő, gyorséttermi ételeladó – hallgatói számára.

A hatályos OKJ szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott és megújított kiadás.

A vizsgasegédlet tankönyv az élelmiszereket, mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait ismerteti, valamint azt, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat.

Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra és a HACCP rendszer alapelveire. A segédlet a komplex vizsgára felkészülést segíti, szerzője vizsgáztató, gyakorlati oktatásvezető, a komplex vizsga vizsgáztatói követelményrendszere alapján állította össze vizsgatételsor kidolgozás igényességével.

 

 Tartalomjegyzék

 

  Élelmiszer

 

  1. Az élelmiszerek fogalma  

  2. Emésztés, tápanyag-felszívódás 

  3. Mikroorganizmusok jellemzése, életfeltételei 

  4. Növényi eredetű élelmiszerek 

  5. Édesítőszerek 

  6. Étkezési zsiradékok 

  7. Zöldségek 

  8. Gyümölcsök 

  9. Állati eredetű élelmiszerek 

10. Tojás 

11. Húsok 

12. Édesítőszerek és édesipari termékek, koffeintartalmú élvezeti áruk 

13. Fűszerek és ízesítőszerek 

14. Alkoholmentes italok 

15. Alkoholtartalmú italok 

 

  Fogyasztóvédelem

 

  1. A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alapelvei 

  2. Személyi higiéné 

  3. Nyersanyagok beszerzési, átvételi, tárolási, előkészítési követelményei 

  4. Vendéglátó termékkészítés 

  5. A vendéglátás és a környezetvédelem 

  6. Hazai és EU-s fogyasztóvédelmi szabályok 

    HACCP naplók 


 


Szerző(k): Piros Ferenc
ISBN: 978-963-89875
Gyártói kód: SIK-02
Megjelenés: 2015
Kiadó: Si-Ker '993 Bt.



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra
Üzleti kommunikáció
Üzleti kommunikáció
Fogyasztói magatartás
Fogyasztói magatartás

Tisztítás-technológia
A rendezvényszervezés nagykönyve
A rendezvényszervezés nagykönyve
Hangtechnikai alapismeretek I. Fizikai, műszaki alapok
Hangtechnikai alapismeretek I. Fizikai, műszaki alapok
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.