SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Vendéglátó - eladó » Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban
Nagyobb kép
Következő termék 
Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban
[Cikkszám: KP-2331]

Horváth Péter
 
bolti ár: 3.990 Ft
 
Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to del.icio.us Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Digg Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Yahoo myWeb Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Spurl Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to furl Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Ask Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Squidoo Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Simpy Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Reddit Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to ma.gnolia Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Share with facebook Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Add to Google Bookmark Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban - Tweet This

Élelmiszer-biztonság és -higiénia a négy vendéglátós alapszakma - szakács, cukrász, pincér, vendéglős - számára.

Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A tapasztalt szerző és tanár részletesen tárgyalja a HACCP minőségbiztosítási rendszer működtetésének elveit és gyakorlatát, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenni, hogy a termékek az elvárt minőségben kerüljenek forgalomba, illetve hogy milyen személyi higiéniás és technológiai követelményeknek kell megfelelni a különböző vendéglátó egységek működtetése során. A könyv naprakész táplálkozási ajánlásai a legkorszerűbb élelmezési előírásokat, európai sztenderdeket követik. A tankönyv mindenben megfelel a szakterület moduláris képzési és vizsgakövetelményeinek.

A tankönyv 2013-tól hivatalos tankönyvi engedéllyel rendelkezik.

Tartalom:

Táplálkozástani alapok
Tápanyag- és energiaszükséglet
Az egészséges táplálkozás
Élelmiszer-biztonság
Veszélyelemzés
A HACCP-rendszer elvei és kiépítése
A HACCP-vel kapcsolatos munkaköri feladatok
A jó higiéniai gyakorlat
Személyi higiénia
A vendéglátó egységek kialakítása
Technológiai előírások
Kiegészítő tevékenységek szabályai
Egyéb étkeztetések követelményei
Tápanyag-táblázat
Szakszavak szótára

 


Szerző(k): Horváth Péter
ISBN: 963 337 081 0
Gyártói kód: KP-2331
Megjelenés: 2012
Kiadó: Képzőművészeti



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
A vendégfogadós
A vendégfogadós
Gazdálkodás a vendéglátásban
Gazdálkodás a vendéglátásban
Vendéglátó eladó komplex szóbeli 2016
Vendéglátó eladó komplex szóbeli 2016
10074-12 Felszolgálás
10074-12 Felszolgálás
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások
10047-12 Felszolgálás alapjai I.
10047-12 Felszolgálás alapjai I.
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.