SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció » Gyógynövény kereskedő » Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk forgalmazása
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
   Gyógynövény kereskedő
   Külkereskedelmi üzletkötő
   Kereskedő, boltvezető
   Kereskedelmi ügyintéző
   Marketing- és reklámügyintéző
   Töltőállomás-kezelő
   Virágkötő
   Bolti eladó
   Logisztikai ügyintéző
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk forgalmazása
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása
Nagyobb kép
 
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk forgalmazása
[Cikkszám: KR-313]

Csák Emese
 
bolti ár: 3.500 Ft
 
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Add to del.icio.us Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Add to Digg Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Add to Yahoo myWeb Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Add to Spurl Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Add to furl Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Add to Ask Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Add to Squidoo Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Add to Simpy Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Add to Reddit Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Add to ma.gnolia Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Share with facebook Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Add to Google Bookmark Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk  forgalmazása - Tweet This


 

A könyv a 10028-12 Az élelmiszerek, vegyi áruk és gyógynövények forgalmazása szakmai követelménymodulban meghatározott feladatprofiloknak kíván megfelelni.

 

A könyv fő fejezetei:
I. Élelmiszerek általában
II. Az élelmiszerek csoportjai
III. Gyógynövények
IV. Vegyi áruk
V. Árukezelés

Az I. és II. fejezetben az élelmiszeráruk, a III. fejezetben a gyógynövény termékek, és a IV. fejezetben a vegyi áruk ismertetése történik. A termékek választéka nagyon széles. A teljes kínálatot szinte lehetetlen bemutatni, a könyv a főbb élelmiszeripari, gyógynövény termékek és vegyi árucsoportokat tartalmazza.Az V. fejezetben az áruk eladásának néhány gyakorlati, speciálisan az élelmiszerekre vonatkozó kérdésére - kihelyezés, mérés, csomagolás, dekoráció - tér csak ki a könyv. Az egyes témakörök után található Kérdések, feladatok az elméleti tudás gyakorlatban való alkalmazását igénylik. A *-gal jelölt szavak, kifejezések magyarázata a könyv végén lévő Kislexikon­ban található. A Mellékletek nagyon sok hasznos információval egészítik ki a fejezetek ismeret anyagát

 

TARTALOMJEGYZÉK

BEVEZETŐ

I. ÉLELMISZEREK ÁLTALÁBAN
1. Az élelmiszerek összetétele
1.1. A víz
1.2. A szárazanyag
1.3. Az élelmiszerek értékelése
2. Korszerű táplálkozás
2.1. Korszerű (egészséges) élelmiszerek, biotermékek
2.2. Táplálkozástani irányelvek, tanácsok
2.3. Diétás élelmiszerek
2.4. Táplálkozási irányzatok

II. AZ ÉLELMISZEREK CSOPORTJAI
1. Növényi eredetű élelmiszerek
1.1. Malomipari termékek
1.2. Tésztaipar termékei
1.3. Sütőipari termékek
1.4. Édesítőszerek (Cukoripari termékek)
1.5. Édesipari termékek
1.6. Cukrászati áruk
1.7. Zöldségek, gyümölcsök
1.8. Növényi eredetű étkezési zsiradékok
2. Állati eredetű élelmiszerek
2.1. Hús és húsfeldolgozóipari termékek
2.2. Tej és a tejfeldolgozóipar termékei
2.3. Állati eredetű étkezési zsiradékok
2.4. Tojás
3. Italok
3.1. Alkoholmentes italok
3.2. Alkoholos italok
4. Fűszerek és ízesítőszerek
4.1. Fűszerek
4.2. Ételízesítők
5. Élvezeti szerek
5.1. Kávé
5.2. Tea
5.3. Energiaitalok
5.4. Dohányáruk

III. GYÓGYNÖVÉNYEK
1. A gyógynövényekről általában
1.1. Meghatározás, hatóanyagok
1.2. Alkalmazásuk, felhasználásuk
2. Gyógynövény termékek
2.1. Gyógynövény termékek választéka hatásterületük szerint
2.2. Gyógynövény termékek választéka összetétel, megjelenési forma szerint
2.3. Gyógynövény termékek minősége, csomagolása, felirataik, tárolásuk

IV. VEGYI ÁRUK
1. A háztartási és vegyi árukról általában
1.1. Higiéniai, tisztítóhatású anyagok
1.2. Bőrápolás alapjai
2. Kozmetikai termékek
2.1. Testhigiéniát és testápolást szolgáló termékek
2.2. Díszítő kozmetikumok
3. Háztartási vegyi áruk
3.1. Mosási alapfogalmak
3.2. Háztartási vegyi áruk választéka
3.3. A háztartási vegyi áruk csomagolása, tárolása
4. Lakkok, festékek
4.1. Felületkezelők
4.2. Felületbevonók
4.3. Felületbevonók segédanyagai
4.4. Festés utáni szerek
5. Norinbergi áruk
5.1. Testgondozási cikkek
5.2. Egészségügyi és gyermekápolási cikkek
5.3. Háztartási cikkek

V. ÁRUKEZELÉS
1. Élelmiszer és vegyi áruk értékesítése
1.1. Az áruféleségek bolti kihelyezésének általános szabályai
1.2. Árucsoportok – speciális kihelyezési szabályok
1.3. Az eladó személye
1.4. Az eladás specifikumai
2. Élelmiszerek és vegyi áruk csomagolása
2.1. Bolti csomagolási feladatok általában
2.2. Speciális csomagolási feladatok: ajándékkosarak, díszcsomagolás

KISLEXIKON
FELHASZNÁLT IRODALOM
MELLÉKLETEK

 

 


Szerző(k): Csák Emese
ISBN: 978-963-637-3
Gyártói kód: KR-313
Megjelenés: 2016
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Kereskedjünk angolul! 2. - Élelmiszerek és vegyi áruk érté
Kereskedjünk angolul! 2. - Élelmiszerek és vegyi áruk érté
HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób
HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób
Szakáruismeret
Szakáruismeret
A vállalkozások alapítása, működtetése, átszer­vezése,
A vállalkozások alapítása, működtetése, átszer­vezése,
Pénztárelszámolási ismeretek és gyakorlatok számítógépe
Pénztárelszámolási ismeretek és gyakorlatok számítógépe
Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása
Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.