Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
Nagyobb kép
Következő termék 
Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
[Cikkszám: MK-5813]

Pető Gyula
 
7.990 Ft
 
Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Add to del.icio.us Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Add to Digg Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Add to Yahoo myWeb Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Add to Spurl Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Add to furl Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Add to Ask Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Add to Squidoo Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Add to Simpy Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Add to Reddit Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Add to ma.gnolia Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Share with facebook Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Add to Google Bookmark Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - Tweet This

 

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.


Szerző(k): Pető Gyula
ISBN: 9789631665215
Gyártói kód: MK-5813
Megjelenés: 2018
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Közlekedésépítés
Közlekedésépítés
Hídépítéstan
Hídépítéstan
Cukrászati ismeretek
Cukrászati ismeretek
Útépítéstan
Útépítéstan
Rendezvényszervező kézikönyv
Rendezvényszervező kézikönyv
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.