Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Ételkészítési Ismeretek
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Ételkészítési Ismeretek
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Ételkészítési Ismeretek
Nagyobb kép
Következő termék 
Ételkészítési Ismeretek
[Cikkszám: KP-2270]

Lukács István, Oriskó Ferenc, Sándor Dénes, Zsolnay Gábor
 
7.190 Ft
 
Ételkészítési Ismeretek - Add to del.icio.us Ételkészítési Ismeretek - Add to Digg Ételkészítési Ismeretek - Add to Yahoo myWeb Ételkészítési Ismeretek - Add to Spurl Ételkészítési Ismeretek - Add to furl Ételkészítési Ismeretek - Add to Ask Ételkészítési Ismeretek - Add to Squidoo Ételkészítési Ismeretek - Add to Simpy Ételkészítési Ismeretek - Add to Reddit Ételkészítési Ismeretek - Add to ma.gnolia Ételkészítési Ismeretek - Share with facebook Ételkészítési Ismeretek - Add to Google Bookmark Ételkészítési Ismeretek - Tweet This

 

A kiadvány a magyar konyha hagyományos értékeit megőrizve, de a nemzetközi gyakorlathoz és a szakmai változásokhoz igazodva, megújított formában jelenik meg: a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket és eljárásokat fő ételcsoportok szerint, egy-egy alapétel elkészítésével szemlélteti, majd minden csoporthoz további ételleírásokat ad.
A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik.

A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az ételek tálalásáig:

• az ételkészítési tevékenység helyszíne, munkaterületei,
• a felhasználandó eszközök, gépek, berendezések,
• a kötelező higiéniai és balesetvédelmi előírások,
• a legfontosabb élelmi anyagok és azok tulajdonságai,
• a konkrét ételkészítési folyamatok az előkészítéstől az elkészítésen át a kiegészítő és befejező műveletekig.

A CD-melléklet több mint 700 recepttel egészíti ki a könyvet. Emellett alapanyag- és ételfotókkal, interaktív folyamatábrákkal, a kreativitást fejlesztő feladatokkal, olvasmányokkal, a legfontosabb szakmai kifejezéseket magyarázó fogalomtárral nyújt komoly segítséget a megszerzett tudásanyag elmélyítéséhez, gyakorlásához.

A tananyag a hároméves szakácsképzéshez készült, de a gyakorló szakemberek és a sütést-főzést kedvelő érdeklődő nagyközönség számára is ajánlott.


Szerző(k): Lukács István, Oriskó Ferenc, Sándor Dénes, Zsolnay Gábor
ISBN: 963-337-066-7
Gyártói kód: KP-2270
Megjelenés: 0000
Kiadó: Képzőművészeti



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
MAG - Modern Alap Gasztronómia
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Gazdálkodás a vendéglátásban
Gazdálkodás a vendéglátásban
Vendéglátó eladó komplex szóbeli 2016
Vendéglátó eladó komplex szóbeli 2016
A rendezvényszervezés nagykönyve
A rendezvényszervezés nagykönyve
Munkahelyi egészség és biztonság
Munkahelyi egészség és biztonság
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.