Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
Nagyobb kép
Következő termék 
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
[Cikkszám: MK-5819]

Onódi Ferenc - Török István János
 
5.490 Ft
 
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to del.icio.us Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Digg Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Yahoo myWeb Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Spurl Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to furl Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Ask Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Squidoo Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Simpy Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Reddit Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to ma.gnolia Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Share with facebook Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Google Bookmark Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Tweet This

A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb éttermek, kávézók nyílnak országszerte - több Michelin-csillagos vendéglátóhelyünk is van. Bár már nem Krúdy Gyulák és Szindbádok kanalazzák komótosan az aranyló húslevest, a vendégnek még mindig legalább annyira fontos az ember, aki fogadja őt, és a mód, ahogy az ételt kapja, mint a fogás maga. A ma pincére - ha igényes a hivatására - az alapok ismeretén túl lépést tart a kor változásaival, a szakma fejlődésével.


A szakmai oktatásban is követni kell a legújabb irányzatokat, ezért korszerűsödött a 2016 augusztusában megjelent követelmények alapján az évek óta népszerű Felszolgáló ismeretek című tankönyv. A klasszikus ismereteket ötvözték a szerzők az új követelmények szerinti tudásanyaggal a vendéglátás hagyományaitól kezdve a gyakorlati-higiéniai-munkaszervezési szempontokon és az „ideális” pincérkedésen át az üzleti vacsorák kívánalmainak, a modern üzlettípusok jellemzőinek megismertetéséig. A könyv hangsúlyos részét képezi az étel- és italismeret, a rendezvényszervezés, az adminisztráció és a szállodai szobaszolgáltatás is.


Szerző(k): Onódi Ferenc - Török István János
ISBN: 9789631665727
Gyártói kód: MK-5819
Megjelenés: 2018
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Vendéglátó gazdálkodás
Vendéglátó gazdálkodás
MAG - Modern Alap Gasztronómia
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Gazdálkodás a vendéglátásban
Gazdálkodás a vendéglátásban
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza

Állatok egészségvédelme II.
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.