SzakkonyvCentrum
Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Pincér » Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Partnereink
PADA
Kühne
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
Nagyobb kép
 
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
[Cikkszám: MK-5819]

Onódi Ferenc - Török István János
 
bolti ár: 5.490 Ft
 
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to del.icio.us Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Digg Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Yahoo myWeb Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Spurl Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to furl Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Ask Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Squidoo Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Simpy Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Reddit Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to ma.gnolia Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Share with facebook Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Add to Google Bookmark Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze - Tweet This

A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb éttermek, kávézók nyílnak országszerte - több Michelin-csillagos vendéglátóhelyünk is van. Bár már nem Krúdy Gyulák és Szindbádok kanalazzák komótosan az aranyló húslevest, a vendégnek még mindig legalább annyira fontos az ember, aki fogadja őt, és a mód, ahogy az ételt kapja, mint a fogás maga. A ma pincére - ha igényes a hivatására - az alapok ismeretén túl lépést tart a kor változásaival, a szakma fejlődésével.


A szakmai oktatásban is követni kell a legújabb irányzatokat, ezért korszerűsödött a 2016 augusztusában megjelent követelmények alapján az évek óta népszerű Felszolgáló ismeretek című tankönyv. A klasszikus ismereteket ötvözték a szerzők az új követelmények szerinti tudásanyaggal a vendéglátás hagyományaitól kezdve a gyakorlati-higiéniai-munkaszervezési szempontokon és az „ideális” pincérkedésen át az üzleti vacsorák kívánalmainak, a modern üzlettípusok jellemzőinek megismertetéséig. A könyv hangsúlyos részét képezi az étel- és italismeret, a rendezvényszervezés, az adminisztráció és a szállodai szobaszolgáltatás is.


Szerző(k): Onódi Ferenc - Török István János
ISBN: 9789631665727
Gyártói kód: MK-5819
Megjelenés: 2018
Kiadó: Műszaki KiadóEhhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
A gasztronómia története
A gasztronómia története
Etikett és protokoll alapjai
Etikett és protokoll alapjai
Élelmiszer alapismeretek
Élelmiszer alapismeretek
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
10047-12 Felszolgálás alapjai I.
10047-12 Felszolgálás alapjai I.
 
 
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.