Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Turizmus » A gasztronómia alapjai
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről A gasztronómia alapjai
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
A gasztronómia alapjai
Nagyobb kép
Következő termék 
A gasztronómia alapjai
[Cikkszám: MK-5969]

Horváth Péter
 
3.790 Ft
 
A gasztronómia alapjai - Add to del.icio.us A gasztronómia alapjai - Add to Digg A gasztronómia alapjai - Add to Yahoo myWeb A gasztronómia alapjai - Add to Spurl A gasztronómia alapjai - Add to furl A gasztronómia alapjai - Add to Ask A gasztronómia alapjai - Add to Squidoo A gasztronómia alapjai - Add to Simpy A gasztronómia alapjai - Add to Reddit A gasztronómia alapjai - Add to ma.gnolia A gasztronómia alapjai - Share with facebook A gasztronómia alapjai - Add to Google Bookmark A gasztronómia alapjai - Tweet This

A könyv a turisztikai szakképzésben részt vevő idegenvezető és turisztikai szervező, értékesítő tanulók számára készült, a legújabb kerettantervi követelmények figyelembevételével. Megismerkedhetnek a napjaink turizmusában és vendéglátásban kiemelt szerepet játszó gasztronómia fő területeivel: az ételek-italok elkészítésének, szervírozásának és fogyasztásának szabályaival, hazai tájegységeink kulináris sajátosságaival, a különböző nemzetek étkezési kultúrájával. Szerepelnek a könyvben az étkezésre vonatkozó vallási előírások, az ünnepekhez kapcsolódó étkezési szokások és az egymással harmonizáló menü- és italsorok összeállításnak szabályai. Külön hangsúlyt kapnak napjaink gasztroturizmusának kedvelt célpontjai, a hazai és az európai borvidékek, leghíresebb termékeik, borútjaik és gasztronómiai rendezvényeik, valamint az ugyancsak komoly turisztikai vonzerőt jelentő hungarikumok.


Szerző(k): Horváth Péter
ISBN: 9789631666908
Gyártói kód: MK-5969
Megjelenés: 2018
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó



 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.