SzakkonyvCentrum

Tájékoztatjuk Kedves Vevőinket, hogy a karácsonyi szezon miatt előfordulhatnak kisebb csúszások a kiszállítás határidejében.

Köszönjük megértésüket!

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Idegenvezető » A gasztronómia története
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről A gasztronómia története
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
A gasztronómia története
Nagyobb kép
Következő termék 
A gasztronómia története
[Cikkszám: MK-6013-3]

Bódiné Fekete Éva
 
bolti ár: 1.490 Ft
 
A gasztronómia története - Add to del.icio.us A gasztronómia története - Add to Digg A gasztronómia története - Add to Yahoo myWeb A gasztronómia története - Add to Spurl A gasztronómia története - Add to furl A gasztronómia története - Add to Ask A gasztronómia története - Add to Squidoo A gasztronómia története - Add to Simpy A gasztronómia története - Add to Reddit A gasztronómia története - Add to ma.gnolia A gasztronómia története - Share with facebook A gasztronómia története - Add to Google Bookmark A gasztronómia története - Tweet This

Az emberiség történetével párhuzamosan fejlődött a gasztronómia története. A világtörténelem jeles személyiségei nemcsak a történelem menetét befolyásolták, hanem gyakran nagy hatással voltak az étkezési kultúrára is.

Könyvünk átfogja a jelentős ókori népek étkezési szokásait, a középkor lakomáit. Amerika felfedezése addig nem ismert zöldségekkel, gyümölcsökkel, fűszerekkel gazdagította a „vén kontinens” éléskamráit. Természetesen részletesen szó esik a méltán híres francia konyhaművészet kezdeteiről, a forradalom korának étkezéseiről és a francia szakácsművészet kiemelkedő egyéniségeiről.

A hazai gasztronómiát a honfoglalás előtti magyarok étkezési szokásaival kezdi bemutatni a könyv. A magyar konyha fejlődését is befolyásolta hazánk történelme. A hagyományos magyaros ételek kialakulásán túl a kötet részletezi hazánk tájegységeinek jellegzetes ételeit, ételkészítési eljárásait. Az ételek mellett szó esik a „borok királyáról, a királyok boráról”, a tokajiról is.

Könyvünket ajánljuk minden ínyencnek, hobbiszakácsnak és történelem iránt érdeklődőknek. Az oktatásban a Gasztronómiai alapismeretek tantárgyhoz javasoljuk szakiskolás és szakközépiskolás tanulók számára, valamint az OKJ-s képzésekben részt vevőknek is segítséget nyújt a vizsgára felkészülés során. 


Szerző(k): Bódiné Fekete Éva
ISBN: 978-963-16-60
Gyártói kód: MK-6013-3
Megjelenés: 2007
Kiadó: Műszaki Kiadó



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Gazdálkodás a vendéglátásban
Gazdálkodás a vendéglátásban
Utazási irodák működése
Utazási irodák működése
Kommunikáció az idegenforgalomban
Kommunikáció az idegenforgalomban
Protokoll az életem
Protokoll az életem

Titkári ismeretek
Kommunikáció - Üzleti Kommunikáció
Kommunikáció - Üzleti Kommunikáció
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.