Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Gazdálkodás a vendéglátásban
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Gazdálkodás a vendéglátásban
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Gazdálkodás a vendéglátásban
Nagyobb kép
Következő termék 
Gazdálkodás a vendéglátásban
[Cikkszám: MK-5902]

Szabó Margit
 
4.190 Ft
 
Gazdálkodás a vendéglátásban - Add to del.icio.us Gazdálkodás a vendéglátásban - Add to Digg Gazdálkodás a vendéglátásban - Add to Yahoo myWeb Gazdálkodás a vendéglátásban - Add to Spurl Gazdálkodás a vendéglátásban - Add to furl Gazdálkodás a vendéglátásban - Add to Ask Gazdálkodás a vendéglátásban - Add to Squidoo Gazdálkodás a vendéglátásban - Add to Simpy Gazdálkodás a vendéglátásban - Add to Reddit Gazdálkodás a vendéglátásban - Add to ma.gnolia Gazdálkodás a vendéglátásban - Share with facebook Gazdálkodás a vendéglátásban - Add to Google Bookmark Gazdálkodás a vendéglátásban - Tweet This

Az új tankönyv részletesen ismerteti a vendéglátás tevékenységével kapcsolatos gazdálkodási területeket. Felépítése követi a szakács, a cukrász, a pincér, a vendéglátó eladó, a fogadós, a vendéglátó üzletvezető és a vendéglátásszervező szakmák komplex szakmai vizsgakövetelményeit. A tananyag alkalmazkodik a 10045-12 Gazdálkodás és a 11561-16 Gazdálkodási ismeretek modul Vendéglátó gazdálkodás és Vendéglátó gazdálkodás elmélete tantárgyának témaköreihez. Az egyes gondolatmenetek lezárásaként összesen csaknem 560 változatos kérdés (az életből vett példákhoz kapcsolódó feladat, szóbeli kifejtős esszé) irányítja a figyelmet a gyakorlati munkára. Megoldásuk segíti a vendéglátós szemléletmód kialakítását. A tanulók így megismerik és elsajátítják az e szakmákban nélkülözhetetlen hozzáállást: mindig a vendég az első, extra kívánságaikat is teljesíteni kell.

 


Szerző(k): Szabó Margit
ISBN: 9789631665741
Gyártói kód: MK-5902
Megjelenés: 2017
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób
HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób
Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé
Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé
Utazási irodák működése
Utazási irodák működése
Kommunikáció az idegenforgalomban
Kommunikáció az idegenforgalomban
Turizmus alapismeretek
Turizmus alapismeretek

Titkári ismeretek
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.