Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé
Nagyobb kép
Következő termék 
Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé
[Cikkszám: KR-866]

Kovács Andrásné - Vajda Tibor
 
4.600 Ft
 
Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Add to del.icio.us Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Add to Digg Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Add to Yahoo myWeb Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Add to Spurl Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Add to furl Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Add to Ask Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Add to Squidoo Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Add to Simpy Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Add to Reddit Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Add to ma.gnolia Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Share with facebook Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Add to Google Bookmark Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé - Tweet This

Angol szakmai nyelvkönyv pincérek, vendéglátó eladók számáraAz "Enjoy Your Food" című könyv folytatásában a "Be Our Guest"-ben a szerzők a nemzetközi konyhaművészet tanulóit egy világkörüli utazás során kísérik el az ízek gyönyörébe.Ez a kötet a pincéreknek és vendéglátósoknak íródott. Általános ismereteket tartalmaz különféle vendéglátó létesítménykeről: ínyenc- és nemzetiségi éttermekről, gyorséttermi láncokról, kávéházakról, cukrázdákról, bor- és sörbárokról és kiskocsmákról.Leírja a pincérek, vendéglátó háziasszonyok (hostessek), borszakértő pincérek (sommeller-k) és bárpultosok (bartenderek) munkájával kapcsolatos feladatokat is.A könyv változatos témái között megtalálhatjuk a konyhai felszereléseket, gépeket, eszközöket és ezek rendeltetését, továbbá a mérés, a darabolás és a hőkezelés folyamatait, az élelmiszerek, az italok beszerzését és tárolását, valamint a felszolgálási módokat. Külön rész foglalkozik a fűszerekkel és gyógynövényekkel, ételízesítőkkel, édesítőszerekkel, zsírokkal, olajokkal, gyümölcsökkel, zoldségekkel és húsokkal épp úgy, mint az alapvető tápanyagokkal, adalékanyagokkal, valamint a felhasználásukkal. A receptek az előételektől, a koktélokig, a desszertektől - úgy mint a rétes, a főtt tészták, a gombócok, a palacsinták, a pudingok, a felfújtak - az étkezés utáni italokig, a speciális és a vegetáriánus étrendig és a diabetikus készítményekig terjednek.A kultúrális ismereteket is tartalmazó szövegek bemutatják a kávé, a tészták, a sör töténetét, továbbá szó esik a híres budapesti Gundel étteremtől és a nemzetközi ételektől. Nagy-Britanniát Európa gyorsétkeztetési fővárosának mutatja be, leírja a francia konyha és borok változatosságát, az "egészséges" olasz konyhát, az indiai fűszerek különleges ízéről és gyógyhatásáról.Számos magyar és nemzetközi recepten keresztül különböző kultúrákba és étkezési szokásokba nyerhetünk bepillantást. hálaadást, karácsonyt és húsvéti menüket is találhatunk a könyvben...
 


Szerző(k): Kovács Andrásné - Vajda Tibor
ISBN: 978-963-637-2
Gyártói kód: KR-866
Megjelenés: 2014
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Gazdálkodás a vendéglátásban
Gazdálkodás a vendéglátásban
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
22 pincér szóbeli tétel 2017
22 pincér szóbeli tétel 2017
MAG - Modern Alap Gasztronómia
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Francia-magyar szaknyelvi szótár
Francia-magyar szaknyelvi szótár
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.