Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Guten appetit!
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Guten appetit!
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Guten appetit!
Nagyobb kép
Következő termék 
Guten appetit!
[Cikkszám: KR-867]

Rudolf Radenhausen
 
4.600 Ft
 
Guten appetit! - Add to del.icio.us Guten appetit! - Add to Digg Guten appetit! - Add to Yahoo myWeb Guten appetit! - Add to Spurl Guten appetit! - Add to furl Guten appetit! - Add to Ask Guten appetit! - Add to Squidoo Guten appetit! - Add to Simpy Guten appetit! - Add to Reddit Guten appetit! - Add to ma.gnolia Guten appetit! - Share with facebook Guten appetit! - Add to Google Bookmark Guten appetit! - Tweet This

Német szakmai nyelvkönyv szakácsok, cukrászok számára. E hiánypótló szakmai nyelvkönyvek szakácsok, cukrászok számára készültek. Teljes egészében megfelel a jelenleg érvényben lévő központi képzési program, szakmai nyelvi vizsgakérdések és az SZVK által meghatározott követelmények elvárásainak. Segítik a szakemberek Európai Unióban történő munkavállalását is. A kiadvány a nyelvi alapismeretek áttekintése mellett szakácsok, cukrászok, munkájával kapcsolatos feladatokat mutatják be. A témakörökhöz tartozó dialógusok közvetlenül alkalmazzák az új szókincset és nyelvi szerkezeteket, továbbá kitűnően megfelelnek olyan szituációs játékok előadásához, amelyekkel a valós életben is találkoznak a szakácsok és a cukrászok. A leendő szakemberek megtalálják az ételkészítés, a cukrász munka minden fázisára vonatkozó szókincset: mértékegységek, konyhai és evőeszközök, élelmiszerek beszerzése és tárolása valamint vacsorák megtervezése. A kiadványhoz hanganyag külön rendelhető.


Szerző(k): Rudolf Radenhausen
ISBN: 978-963-637-3
Gyártói kód: KR-867
Megjelenés: 2012
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Levelezés és iratkezelés a gyakorlatban
Levelezés és iratkezelés a gyakorlatban
Francia-magyar szaknyelvi szótár
Francia-magyar szaknyelvi szótár
MAG - Modern Alap Gasztronómia
MAG - Modern Alap Gasztronómia
A villamos mérések alapjai (átdolgozott)
A villamos mérések alapjai (átdolgozott)
Villanyszerelő szakmai ismeretek I.
Villanyszerelő szakmai ismeretek I.
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.