SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Cukrász » Guten appetit!
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Guten appetit!
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Guten appetit!
Nagyobb kép
Következő termék 
Guten appetit!
[Cikkszám: KR-867]

Rudolf Radenhausen
 
bolti ár: 4.600 Ft
 
Guten appetit! - Add to del.icio.us Guten appetit! - Add to Digg Guten appetit! - Add to Yahoo myWeb Guten appetit! - Add to Spurl Guten appetit! - Add to furl Guten appetit! - Add to Ask Guten appetit! - Add to Squidoo Guten appetit! - Add to Simpy Guten appetit! - Add to Reddit Guten appetit! - Add to ma.gnolia Guten appetit! - Share with facebook Guten appetit! - Add to Google Bookmark Guten appetit! - Tweet This

Német szakmai nyelvkönyv szakácsok, cukrászok számára. E hiánypótló szakmai nyelvkönyvek szakácsok, cukrászok számára készültek. Teljes egészében megfelel a jelenleg érvényben lévő központi képzési program, szakmai nyelvi vizsgakérdések és az SZVK által meghatározott követelmények elvárásainak. Segítik a szakemberek Európai Unióban történő munkavállalását is. A kiadvány a nyelvi alapismeretek áttekintése mellett szakácsok, cukrászok, munkájával kapcsolatos feladatokat mutatják be. A témakörökhöz tartozó dialógusok közvetlenül alkalmazzák az új szókincset és nyelvi szerkezeteket, továbbá kitűnően megfelelnek olyan szituációs játékok előadásához, amelyekkel a valós életben is találkoznak a szakácsok és a cukrászok. A leendő szakemberek megtalálják az ételkészítés, a cukrász munka minden fázisára vonatkozó szókincset: mértékegységek, konyhai és evőeszközök, élelmiszerek beszerzése és tárolása valamint vacsorák megtervezése. A kiadványhoz hanganyag külön rendelhető.


Szerző(k): Rudolf Radenhausen
ISBN: 978-963-637-3
Gyártói kód: KR-867
Megjelenés: 2012
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
MAG - Modern Alap Gasztronómia
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Francia-magyar szaknyelvi szótár
Francia-magyar szaknyelvi szótár
Pénzügyi és vállalkozási ismeretek szakgimnáziumok részé
Pénzügyi és vállalkozási ismeretek szakgimnáziumok részé
Villamos gépek
Villamos gépek
Gazdálkodás a vendéglátásban példatár
Gazdálkodás a vendéglátásban példatár
Háztartási gépek - a háztartás-elektronikai műszerészek s
Háztartási gépek - a háztartás-elektronikai műszerészek s
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.