Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Élelmiszeripar » Húsáruismeret
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Húsáruismeret
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép

Nagyobb kép
Következő termék 
Húsáruismeret
[Cikkszám: É-637]

Szabó Antalné
 
3.900 Ft
 
Húsáruismeret - Add to del.icio.us Húsáruismeret - Add to Digg Húsáruismeret - Add to Yahoo myWeb Húsáruismeret - Add to Spurl Húsáruismeret - Add to furl Húsáruismeret - Add to Ask Húsáruismeret - Add to Squidoo Húsáruismeret - Add to Simpy Húsáruismeret - Add to Reddit Húsáruismeret - Add to ma.gnolia Húsáruismeret - Share with facebook Húsáruismeret - Add to Google Bookmark Húsáruismeret - Tweet This

 


Szerző(k): Szabó Antalné
ISBN:
Gyártói kód: É-637
Megjelenés: 0000
Kiadó: FVM



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még

Feladatgyűjtemény húsipari szakmák szakmai számításaihoz

Húsipari gépek üzemeltetése

Baromfiipari gépek üzemeltetése

Édesipari technológia I.

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozás

Édesipari technológia II.
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.