Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás » Környezetvédelmi termékdíj 2014
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-18.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
   Környezetvédelmi technikus
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Környezetvédelmi termékdíj 2014
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Környezetvédelmi termékdíj 2014
Nagyobb kép
Következő termék 
Környezetvédelmi termékdíj 2014
Bartos Gyula, Debreczeni László, Kovács Csaba
 
7.500 Ft
 
Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Add to del.icio.us Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Add to Digg Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Add to Yahoo myWeb Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Add to Spurl Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Add to furl Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Add to Ask Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Add to Squidoo Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Add to Simpy Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Add to Reddit Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Add to ma.gnolia Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Share with facebook Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Add to Google Bookmark Környezetvédelmi termékdíj 2014 - Tweet This

Környezetvédelmi termékdíj 2014.

A gyakorlati szakemberek termékdíj kódexe

A 2014-től hatályba lépő termékdíjas szabályozás megismerése fontos az érintettek számára. A törvény több pontja átalakul majd, illetve új eljárásjogi szabályozókkal egészül ki.

 

Egyik lényeges elem a termékdíj raktárak jogszabályi létrehozása, mely jelentős gazdaság érintő hatással bír. A termékdíj raktár, mint felfüggesztő eljárás támogatja az exportra termelő vállalkozásokat, versenyképességüket javítja, továbbá a hazai beszállítóknak is megteremti a külföldi beszállítókkal azonos versenyfeltételeket. Az újrahasználható csomagolószer termékdíj-mentessége, és a termékdíj-visszaigénylés szabályai tekintetében pontosítás és könnyítést hoz a módosított szabályrendszer.

A könyv két kötetből áll, melyek egymásra épülve a szükséges részletezettséggel mutatják be a szabályokat, illetve a II. kötet a termékdíj felfüggesztő eljárások gyakorlati alkalmazásához nyújt hatékony segítséget.

Az első kötet ismerteti, és átfogóan mutatja be a hatályos termékdíjas szabályozást, részletes magyarázatokat nyújt a termékdíjjal kapcsolatos tevékenységek, kötelezettségek és feladatok gyakorlati elsajátításához, a mindennapi munka elvégzéséhez. A fejezetek összeállításánál a szerzők kiemelt figyelmet fordítanak a logikus felépítésre, valamint minden fejezet tartalmaz ismétlést, áttekintő kérdéseket, példákat és feladatokat is.  A tartalom közérthető, mellyel segítséget nyújt a vállalkozóknak és a termékdíjas területen dolgozó ügyintézőknek és szakembereknek eligazodni környezetvédelmi termékdíj „útvesztőiben”. Többek között szó esik az általános szabályokról, kötelezettségekről, eljárási gyakorlatról, és az ellenőrzésről.

A második kötet szerves részét képezi a termékdíjas szabályozás 2014. évi változásainak bemutatásának. Ez a rész kifejezetten a termékdíj-raktárakra specializálódott, ennek az új szabályozásnak a folyamatát mutatja be elméletben és gyakorlatban egyaránt. Szó lesz benne a szabályozás gyakorlati kérdéseiről, a termékdíj felfüggesztő eljárás gyakorlati alkalmazhatóságáról. Ez a kötet tartalmazza majd a NAV engedélyezéssel összefüggő tevékenységének részleteit is, és ebben a kötetben található meg mindkét kötet minta feladatainak megoldása is.


Terjedelem:

B5 formátum

I. kötet: általános szabályok, kötelezettségek, eljárási gyakorlat, ellenőrzés, stb. ( kb. 250 oldal terjedelem)
II. kötet: termékdíj felfüggesztő eljárás, termékdíj raktár elmélete és gyakorlata (kb. 100-150 oldal terjedelem)

 

Lektorok:

Tánczos Zoltán, NAV és Schielsz Ferenc, OHÜ

 


Szerző(k): Bartos Gyula, Debreczeni László, Kovács Csaba
ISBN:
Gyártói kód:
Megjelenés: 2014
Kiadó: Infoszféra 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.