Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » MAG - Modern Alap Gasztronómia
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről MAG - Modern Alap Gasztronómia
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Nagyobb kép
Következő termék 
MAG - Modern Alap Gasztronómia
[Cikkszám: SIK-06]

Kocsonya Kálmán, Vomberg Frigyes, Illés Vince Levente
 
7.900 Ft 6.900 Ft
 
MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to del.icio.us MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Digg MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Yahoo myWeb MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Spurl MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to furl MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Ask MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Squidoo MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Simpy MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Reddit MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to ma.gnolia MAG - Modern Alap Gasztronómia - Share with facebook MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Google Bookmark MAG - Modern Alap Gasztronómia - Tweet This


Technológia a középpontban!                 Konyhatechnológiai műveletek receptközpontúság helyett!

   

MAG = MODERN ALAP GASZTRONÓMIA
A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása teljesen új, egyedi megközelítésben. Gyakorló szaktanárok észrevételeit meghallgatva konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben.

 

Étkezési szokásaink megváltoztak, új irányzatok születtek, a gasztronómiai forradalom idejét éljük. A hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal hasznosítható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG - ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.
A MAG bemutatja a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.
A MAG gyakorlati segítséget nyújt. Az egyes technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint a könyvhöz csatolt könyvjelző „puskát” is ad a mértékegység átváltásokhoz.

 

 


Szerző(k): Kocsonya Kálmán, Vomberg Frigyes, Illés Vince Levente
ISBN:
Gyártói kód: SIK-06
Megjelenés: 2018
Kiadó: Si-Ker '993 Bt.



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
A gasztronómia története
A gasztronómia története
Korszerű ételkészítési ismeretek
Korszerű ételkészítési ismeretek

Élelmiszer-Mikrobiológia, Élelmiszer-Higiénia
Élelmiszer alapismeretek
Élelmiszer alapismeretek
Ételkészítési Ismeretek
Ételkészítési Ismeretek

Élelmiszeripari műveletek és folyamatok számítási példat
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.