SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Szakács » MAG - Modern Alap Gasztronómia
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről MAG - Modern Alap Gasztronómia
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Nagyobb kép
 
MAG - Modern Alap Gasztronómia
[Cikkszám: SIK-06]

Kocsonya Kálmán, Vomberg Frigyes, Illés Vince Levente
 
bolti ár: 6.900 Ft
 
MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to del.icio.us MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Digg MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Yahoo myWeb MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Spurl MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to furl MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Ask MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Squidoo MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Simpy MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Reddit MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to ma.gnolia MAG - Modern Alap Gasztronómia - Share with facebook MAG - Modern Alap Gasztronómia - Add to Google Bookmark MAG - Modern Alap Gasztronómia - Tweet This


Technológia a középpontban!                 Konyhatechnológiai műveletek receptközpontúság helyett!

 

 

 

 

MAG = MODERN ALAP GASZTRONÓMIA
A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása teljesen új, egyedi megközelítésben. Gyakorló szaktanárok észrevételeit meghallgatva konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben.

Étkezési szokásaink megváltoztak, új irányzatok születtek, a gasztronómiai forradalom idejét éljük. A hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal hasznosítható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG - ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.
A MAG bemutatja a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.
A MAG gyakorlati segítséget nyújt. Az egyes technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint a könyvhöz csatolt könyvjelző „puskát” is ad a mértékegység átváltásokhoz.

 

 


Szerző(k): Kocsonya Kálmán, Vomberg Frigyes, Illés Vince Levente
ISBN:
Gyártói kód:
Megjelenés: 2018
Kiadó: Si-Ker '993 Bt.



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még

Gyümölcspálinka gyártása, jövedéki ismeretek CD mellékle
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Professzionális bártender, Ital és bárismeret

Erjedésipari technológia II.

Erjedésipari technológia I.

Sütőipari technológiai adattár

Élelmiszeripari technológia II.
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.