SzakkonyvCentrum

Tájékoztatjuk Kedves Vevőinket, hogy a karácsonyi szezon miatt előfordulhatnak kisebb csúszások a kiszállítás határidejében.

Köszönjük megértésüket!

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 08 Vegyipar » Gumiipari technikus » Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
   Gumiipari technikus
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára
Nagyobb kép
Következő termék 
Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára
[Cikkszám: MK-6068-0]

Lukácsné Lelik Zsuzsanna, Bujnóczki Tibor
 
bolti ár: 4.190 Ft
 
Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Add to del.icio.us Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Add to Digg Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Add to Yahoo myWeb Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Add to Spurl Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Add to furl Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Add to Ask Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Add to Squidoo Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Add to Simpy Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Add to Reddit Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Add to ma.gnolia Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Share with facebook Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Add to Google Bookmark Munkavédelem a gépész szakmacsoport számára - Tweet This

A könyv az új OKJ modulrendszerének „0110-06 Általános gépészeti munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi feladatok” modulját dolgozza fel. Ez a gépész szakmák egyik alapozó modulja, ezért a célcsoport az összes középfokú gépész szakképzésben résztvevő diák, a szakiskolás képzéstől a technikusképzésig.
A könyv a kiadott szakmai és vizsgakövetelményekre épül, alkalmas a szakmai vizsgákra való felkészülésre. A könnyebb megértés és elmélyítés kedvéért bőven tartalmaz ábrákat, fejezetvégi összefoglalásokat, ellenőrző kérdéseket, feladatokat. Nyelvezete, stílusa olyan, hogy tökéletesen érthető legyen a szakiskolás korosztálynak.
 A könyv a következő nélkülözhetetlen ismeretek és készségek elsajátításában segít: a munkavédelem szervezeti és jogi kérdései, munkavégzés tárgyi és személyi feltételei, munkabiztonsági, ergonómiai követelmények, tennivalók vészhelyzetben, tűzvédelmi előírások, teendők tűz esetén, elsősegélynyújtás, újraélesztés, rendkívüli helyzetek dokumentálása. Megismertet ezen kívül a természetvédelem és környezetvédelem alapjaival, a szennyező anyagokkal, azok forrásával, a védekezés és közömbösítés módjaival.
Az első három fejezet munkabiztonsági és elsősegély-nyújtási ismereteket tartalmaz, a 4-10. fejezetek megismertetnek a környezetvédelem, természetvédelem, hulladékgazdálkodás témaköreivel, az utolsó, 11. fejezet a követelménymodul sugár-, tűz- és érintésvédelmi tananyagát dolgozza fel. Minden fejezet ellenőrző, tudást elmélyítő kérdésekkel zárul.
 


Szerző(k): Lukácsné Lelik Zsuzsanna, Bujnóczki Tibor
ISBN: 978-963-16-60
Gyártói kód: MK-6068-0
Megjelenés: 0000
Kiadó: Műszaki KiadóEhhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Építéstechnológia és -gépesítés
Építéstechnológia és -gépesítés
Mechanika (alapfokú)
Mechanika (alapfokú)
Közlekedésépítés
Közlekedésépítés
Hídépítéstan
Hídépítéstan
Útépítéstan
Útépítéstan
Gépészeti munkabiztonság és környezetvédelem
Gépészeti munkabiztonság és környezetvédelem
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.