Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 21 Élelmiszeripar » Pék
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-18.00
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
   Pék
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Rendezés: 
Termék kép Terméknév Kiadó Ár
 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
  Oktatási segédlet a komplex vizsgához vendéglátó szakképesítések számára   Vizsgáztató szaktanár által készített vizsgasegédlet a vendéglátós alapszakmák – szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó, ve ... Bővebben>>
 Si-Ker '993 Bt. 
3.490 Ft
  
Élelmiszerbiztonság 
  ... Bővebben>>
 FVM 
4.550 Ft
 Pék és Cukrászati gépek 
Pék és Cukrászati gépek 
A Pék-Cukrász képzés tankönyve Tartalom: Sütőüzem és a cukrászat A liszttárolás eszközei A liszt szállítása légáramban A nyersanyagok előkészítő berendezései Dagasztógépek Kenyértészta feldolgozó gépek A sütemén ... Bővebben>>
 FVM 
1.900 Ft
  
Sütőipari termékelőállítás 
A Pék és Pék-Cukrász képzések tankönyve Tartalom: A sütőipar alapjai A sütőipar nyersanyagai A nyersanyagok előkészítése Tésztakészítési eljárások A tésztafeldolgozás műveletei A kelesztés A sütés A kisült term ... Bővebben>>
 FVM 
3.250 Ft
Megjelenítve 1-től 4-ig (összesen 4 termék) Oldal:  1 
Pék

A Pék szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:
Felkészül a munkára
Előkészíti a munkafolyamatokat
Alapméréseket végez
Eszközöket használ, gépeket kezel, berendezéseket üzemeltet
Befejező műveleteket végez
Tésztát készít
Tölteléket készít
Feldolgozza a tésztát
Tésztát keleszt
Tésztát süt
Tészta felületét kezeli
Száraztésztát készít
Betartja a tevékenységére vonatkozó előírásokat
Adminisztrációs munkát végez
 


OKJ:33 541 04
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Kiadók
A projekt - A projektfolyamatok követése, finanszírozási ism
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.