Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Közazdaság » Számvitel » Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
   Adó, TB, Munkaügy
   Ügyvitel
   Bank
   Elemzés, ellenőrzés
   Jövedék és vám
   Jogi ismeretek
   Pénzügy
   Számvitel
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS
Nagyobb kép
 
Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS
[Cikkszám: PR-024-M/18]

Dr. Veress Attila - Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Sisa Krisztina Andrea - Török Martina Zsófia
 
1.990 Ft
 
Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Add to del.icio.us Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Add to Digg Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Add to Yahoo myWeb Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Add to Spurl Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Add to furl Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Add to Ask Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Add to Squidoo Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Add to Simpy Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Add to Reddit Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Add to ma.gnolia Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Share with facebook Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Add to Google Bookmark Pénzügyi számvitel példatár. MEGOLDÓKULCS - Tweet This

A szerzők — a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Kara Számvitel Tanszékének főállású oktatói — többéves oktatási és gyakorlati tapasztalatukat használták fel a példatár és a megoldókulcs megírásához, a a folyamatos aktualizálásához.

Az első fejezet az egyes mérlegcsoportokhoz kapcsolódó gazdasági események könyvviteli elszámolására és a kapcsolódó értékelési feladatokra helyezi a hangsúlyt. A második fejezet a beszámoló (éves beszámoló, egyszerűsített éves beszámoló és mikrogazdálkodói beszámoló) összeállításának munkafázisaihoz illeszkedő számviteli feladatokat dolgozza fel iskolapéldáin keresztül. Az egyes fejezetekhez tartozó példákat a szerzők két alfejezetre osztották.

Az elsőbe a tanórai megoldásra ajánlott feladatok kerültek. A másodikban gyakorlófeladatok találhatók részletes megoldással együtt, ezáltal elősegítendő az otthoni, önálló tanulást. A szerzők az oktatásban minden képzés esetében kiemelten fontosnak tartják az egyes gazdasági események mérlegre és az eredménykimutatásra gyakorolt hatását. Éppen ezért a gyakorló feladatokhoz kapcsolódó gazdasági események könyvviteli elszámolását az érintett főkönyvi számlák számlaszámának és a főkönyvi számla megnevezésének feltüntetésével közöltük, ezáltal minden gazdasági esemény könyvelése esetében az érintett mérleg-, illetve eredménykimutatás sor is jól beazonosítható. A példatárhoz egy ún. Megoldókulcs is kapcsolódik, amely tartalmazza a tanórai megoldásra szánt feladatok részletesen levezetett megoldásait. Hisszük, hogy nem csak az oktatók napi munkájában, de a képzésben résztvevő számára is nagy segítséget nyújt a pénzügyi számvitel jobb megértésében és az eredményes felkészülésben. Ezt tartja most kezében az Olvasó.

A Pénzügyi számvitel szakkönyvcsaládot ajánljuk a mérlegképes könyvelő és a pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s képzésekhez, valamint minden fórumra, ahol a képzésben résztvevő a számvitel alapjainak elsajátítását követően a pénzügyi számvitellel kezd el ismerkedni


Szerző(k): Dr. Veress Attila - Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Sisa Krisztina Andrea - Török Martina Zsófia
ISBN: 9789633948644
Gyártói kód: PR-024-M/18
Megjelenés: 2018
Kiadó: PerfektEhhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Pénzügyi számvitel példatár
Pénzügyi számvitel példatár
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.