SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Pincér
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Rendezés: 
 10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Szakm.. Bővebben

3.250 Ft
 10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Vend.. Bővebben

3.600 Ft
 10047-12 Felszolgálás alapjai I. 
10047-12 Felszolgálás alapjai I. 
A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve.. Bővebben

3.200 Ft
 10047-12 Felszolgálás alapjai II. 
10047-12 Felszolgálás alapjai II. 
A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve.. Bővebben

2.800 Ft
 10074-12 Felszolgálás 
10074-12 Felszolgálás 
A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve.. Bővebben

4.000 Ft
 22 pincér szóbeli tétel 2017 
22 pincér szóbeli tétel 2017 
A kiadvány a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény alapján készült. A pincér szakképesítés szóbeli vizsgájának kidolgozott tételeit tartalmazza... Bővebben

4.650 Ft
 A gasztronómia története 
A gasztronómia története 
Az emberiség történetével párhuzamosan fejlődött a gasztronómia története. A világtörténelem jeles személyiségei nemcsak a történelem menetét befolyásolták, hanem gyakran nagy hatással voltak az étkezési kultúrára is. Kön.. Bővebben

1.490 Ft
 Élelmiszer alapismeretek 
Élelmiszer alapismeretek 
A könyv tartalma közel áll a hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyvhöz, de annak a moduláris, kompetencia alapú képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott, tartalmi és formai szempontból egyaránt tel.. Bővebben

3.990 Ft
 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
  Oktatási segédlet a komplex vizsgához vendéglátó szakképesítések számára   Vizsgáztató szaktanár által készített vizsgasegédlet a vendéglátós alapszakmák – szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó, ve.. Bővebben

3.490 Ft
 Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban 
Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban 
Élelmiszer-biztonság és -higiénia a négy vendéglátós alapszakma - szakács, cukrász, pincér, vendéglős - számára. Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások me.. Bővebben

3.990 Ft
 Barangolás a teák világában 
Barangolás a teák világában 
 Komsa Ildikó Barangolás a teák világában Cikksz.: 403 Jelen könyvünkben a tea növénnyel (Camelia sinensis (L.) Kuntze) és az „egyéb teafélék” megismertetésével foglalkozunk. Bepillantunk a teázás történetének néhá.. Bővebben

1.900 Ft
 Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé 
Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé 
Angol szakmai nyelvkönyv pincérek, vendéglátó eladók számáraAz "Enjoy Your Food" című könyv folytatásában a "Be Our Guest"-ben a szerzők a nemzetközi konyhaművészet tanulóit egy világkörüli utazás során kísérik el az ízek gy.. Bővebben

4.600 Ft
 Enjoy your food 
Enjoy your food 
Angol szakmai nyelvkönyv szakácsok, cukrászok számára Az angol nyelv tanulása sohasem volt ilyen élvezetes. Egyedi ebben a könyvben a nyelvi alapismeretek áttekintése a konyhaművészet gyakorlati alkalmazása tükrében, és bizonyára fe.. Bővebben

4.600 Ft
 Etikett és protokoll alapjai 
Etikett és protokoll alapjai 
Az Etikett és a protokoll alapjai című kézikönyv tankönyv jelleggel íródott. Korhatár nélkül ajánlható minden, önmagával szemben igényes érdeklődőnek, aki szívesen összeveti saját ismereteit az európai kultúrkörben nemzetkö.. Bővebben

2.900 Ft
 Felszolgálási ismeretek 2017 
Felszolgálási ismeretek 2017 
A kiadvány mindazokat az alapismereteket tartalmazza, amelyekre a pincér szakmában szükség lehet... Bővebben

4.200 Ft
 Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze 
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze 
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb éttermek, kávézók nyílnak országszerte - több Michelin-csillagos vendéglátóhelyünk is van. Bár már nem Krúdy Gyulák és Szindbádok kana.. Bővebben

5.490 Ft
 Francia-magyar szaknyelvi szótár 
Francia-magyar szaknyelvi szótár 
A szótár a legfontosabb szakmai szókincset tartalmazza a kereskedelem, a turizmus és a vendéglátás területén dolgozók számára. A szótár tematikailag 2 egységből áll: egyrészt a szakmai témakörök szerint csoportosított francia-ma.. Bővebben

1.800 Ft
 Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
A Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra tankönyv célja a 11–12. évfolyam Vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek komplex tantárgy Vendéglátó és turizmus alapismeretek résztantárgya, valamint a gyakorlati tantárgy ismere.. Bővebben

1.990 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban 
Gazdálkodás a vendéglátásban 
Az új tankönyv részletesen ismerteti a vendéglátás tevékenységével kapcsolatos gazdálkodási területeket. Felépítése követi a szakács, a cukrász, a pincér, a vendéglátó eladó, a fogadós, a vendéglátó üzletvezető és a .. Bővebben

4.190 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
A vendéglátó szakképesítések számára készült példatár ismerteti a 2017. évre érvényes gazdasági szabályozókat, majd az alap számításoktól kezdve az árképzésen, jövedelmezőségi, készlet- és bérgazdálkodási számításo.. Bővebben

3.490 Ft
Megjelenítve 1-től 20-ig (összesen 33 termék) Talált Oldalak:  1  2  [Következő >>] 
Pincér

A pincér a különböző vendéglátó tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben értékesítési és szolgáltatási feladatokat lát el. A vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék felszolgálását és a kapcsolódó szolgáltatásokat a tőle elvárható legmagasabb szakmai színvonalon biztosítja, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint.


OKJ:33 811 02 1000 00 00
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Kiadók
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.