Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Pincér
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-18.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Rendezés: 
Termék kép Terméknév Kiadó Ár
 10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Szakm ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.250 Ft
 10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Vend ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.600 Ft
 10047-12 Felszolgálás alapjai I. 
10047-12 Felszolgálás alapjai I. 
A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.200 Ft
 10047-12 Felszolgálás alapjai II. 
10047-12 Felszolgálás alapjai II. 
A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve ... Bővebben>>
 Voleszák 
2.800 Ft
 10074-12 Felszolgálás 
10074-12 Felszolgálás 
A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve ... Bővebben>>
 Voleszák 
4.000 Ft
 22 pincér szóbeli tétel 2017 
22 pincér szóbeli tétel 2017 
A kiadvány a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény alapján készült. A pincér szakképesítés szóbeli vizsgájának kidolgozott tételeit tartalmazza. ... Bővebben>>
 Voleszák 
4.650 Ft
 A gasztronómia története 
A gasztronómia története 
Az emberiség történetével párhuzamosan fejlődött a gasztronómia története. A világtörténelem jeles személyiségei nemcsak a történelem menetét befolyásolták, hanem gyakran nagy hatással voltak az étkezési kultúrára is. Kön ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
1.490 Ft
 Élelmiszer alapismeretek 
Élelmiszer alapismeretek 
A könyv tartalma közel áll a hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyvhöz, de annak a moduláris, kompetencia alapú képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott, tartalmi és formai szempontból egyaránt tel ... Bővebben>>
 Képzőművészeti 
3.990 Ft
 Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban 
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban 
  A tankönyv a vendéglátó-szakképzésben részt vevő szakács, cukrász, pincér és vendéglátás-szervező tanulók számára készült a legújabb szakképzési kerettantervek alapján. Az első rész ismerteti az élelmiszer-bizto ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
3.790 Ft
 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
  Oktatási segédlet a komplex vizsgához vendéglátó szakképesítések számára   Vizsgáztató szaktanár által készített vizsgasegédlet a vendéglátós alapszakmák – szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó, ve ... Bővebben>>
 Si-Ker '993 Bt. 
3.490 Ft
 Barangolás a teák világában 
Barangolás a teák világában 
 Komsa Ildikó Barangolás a teák világában Cikksz.: 403 Jelen könyvünkben a tea növénnyel (Camelia sinensis (L.) Kuntze) és az „egyéb teafélék” megismertetésével foglalkozunk. Bepillantunk a teázás történetének néhá ... Bővebben>>
 KIT 
1.900 Ft
 Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé 
Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé 
Angol szakmai nyelvkönyv pincérek, vendéglátó eladók számáraAz "Enjoy Your Food" című könyv folytatásában a "Be Our Guest"-ben a szerzők a nemzetközi konyhaművészet tanulóit egy világkörüli utazás során kísérik el az ízek gy ... Bővebben>>
 KIT 
4.600 Ft
 Enjoy your food 
Enjoy your food 
Angol szakmai nyelvkönyv szakácsok, cukrászok számára Az angol nyelv tanulása sohasem volt ilyen élvezetes. Egyedi ebben a könyvben a nyelvi alapismeretek áttekintése a konyhaművészet gyakorlati alkalmazása tükrében, és bizonyára fe ... Bővebben>>
 KIT 
4.600 Ft
 Etikett és protokoll alapjai 
Etikett és protokoll alapjai 
Az Etikett és a protokoll alapjai című kézikönyv tankönyv jelleggel íródott. Korhatár nélkül ajánlható minden, önmagával szemben igényes érdeklődőnek, aki szívesen összeveti saját ismereteit az európai kultúrkörben nemzetkö ... Bővebben>>
 Szókratész 
2.900 Ft
 Felszolgálási ismeretek 2017 
Felszolgálási ismeretek 2017 
A kiadvány mindazokat az alapismereteket tartalmazza, amelyekre a pincér szakmában szükség lehet. ... Bővebben>>
 Voleszák 
4.200 Ft
 Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze 
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze 
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb éttermek, kávézók nyílnak országszerte - több Michelin-csillagos vendéglátóhelyünk is van. Bár már nem Krúdy Gyulák és Szindbádok kana ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
5.490 Ft
 Francia-magyar szaknyelvi szótár 
Francia-magyar szaknyelvi szótár 
A szótár a legfontosabb szakmai szókincset tartalmazza a kereskedelem, a turizmus és a vendéglátás területén dolgozók számára. A szótár tematikailag 2 egységből áll: egyrészt a szakmai témakörök szerint csoportosított francia-ma ... Bővebben>>
 KIT 
1.800 Ft
 Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
A Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra tankönyv célja a 11–12. évfolyam Vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek komplex tantárgy Vendéglátó és turizmus alapismeretek résztantárgya, valamint a gyakorlati tantárgy ismere ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
1.990 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban 
Gazdálkodás a vendéglátásban 
Az új tankönyv részletesen ismerteti a vendéglátás tevékenységével kapcsolatos gazdálkodási területeket. Felépítése követi a szakács, a cukrász, a pincér, a vendéglátó eladó, a fogadós, a vendéglátó üzletvezető és a ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
4.190 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
A vendéglátó szakképesítések számára készült példatár ismerteti a 2017. évre érvényes gazdasági szabályozókat, majd az alap számításoktól kezdve az árképzésen, jövedelmezőségi, készlet- és bérgazdálkodási számításo ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
3.490 Ft
Megjelenítve 1-től 20-ig (összesen 32 termék) Oldal:  1  2  [Következő >>] 
Pincér

A pincér a különböző vendéglátó tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben értékesítési és szolgáltatási feladatokat lát el. A vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék felszolgálását és a kapcsolódó szolgáltatásokat a tőle elvárható legmagasabb szakmai színvonalon biztosítja, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint.


OKJ:33 811 02 1000 00 00
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Kiadók
A projekt - A projektfolyamatok követése, finanszírozási ism
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.