Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Pincér szakmai ismeretek
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Pincér szakmai ismeretek
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Pincér szakmai ismeretek
Nagyobb kép
Következő termék 
Pincér szakmai ismeretek
[Cikkszám: TM-61003]

Stroh Péter
 
3.990 Ft
 
Pincér szakmai ismeretek - Add to del.icio.us Pincér szakmai ismeretek - Add to Digg Pincér szakmai ismeretek - Add to Yahoo myWeb Pincér szakmai ismeretek - Add to Spurl Pincér szakmai ismeretek - Add to furl Pincér szakmai ismeretek - Add to Ask Pincér szakmai ismeretek - Add to Squidoo Pincér szakmai ismeretek - Add to Simpy Pincér szakmai ismeretek - Add to Reddit Pincér szakmai ismeretek - Add to ma.gnolia Pincér szakmai ismeretek - Share with facebook Pincér szakmai ismeretek - Add to Google Bookmark Pincér szakmai ismeretek - Tweet This

A színvonalas vendéglátáshoz hozzátartozik a pincérek, felszolgálók a magas szintű szakmai képzettsége is. Az egyre bővülő szakmai ismereteket, követelményeket foglalja össze ez a színes fotókkal illusztrált könyv, amely a szorosan vett felszolgálói ismeretek és feladatok ismertetésén kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a marketing jelentőségére, az élelmiszerismeretre, az áruforgalmi tevékenységekre. A könyv tartalmaz egy ún. Gasztronómiai lexikont is, amelyben a legfontosabb szakszavak rövid magyarázata található.


Szerző(k): Stroh Péter
ISBN: 9789639668270
Gyártói kód: TM-61003
Megjelenés: 2015
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó



 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.