Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Seien sie unser gast
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Seien sie unser gast
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Seien sie unser gast
Nagyobb kép
Következő termék 
Seien sie unser gast
[Cikkszám: KR-868]

Rudolf Radenhausen
 
4.600 Ft
 
Seien sie unser gast - Add to del.icio.us Seien sie unser gast - Add to Digg Seien sie unser gast - Add to Yahoo myWeb Seien sie unser gast - Add to Spurl Seien sie unser gast - Add to furl Seien sie unser gast - Add to Ask Seien sie unser gast - Add to Squidoo Seien sie unser gast - Add to Simpy Seien sie unser gast - Add to Reddit Seien sie unser gast - Add to ma.gnolia Seien sie unser gast - Share with facebook Seien sie unser gast - Add to Google Bookmark Seien sie unser gast - Tweet This

 A könyv a pincér és vendéglátós szakképzés idegen nyelvi tananyagegységeinek követelményét fedi le. A beszéd-centrikusságon alapuló könyv tömör nyelvtani magyarázatokból, gyakorló feladatokból, találó párbeszédekből és több szintfelmérő tesztből épül fel.

Ismereteket tartalmaz különféle vendéglátó létesítményekről: ínyenc- és nemzetiségi éttermekről, gyorséttermi láncokról, kávéházakról, cukrászdákról, bor- és sörbárokról és kiskocsmákról.
Leírja a pincérek, vendéglátó háziasszonyok (hostessek), borszakértő pincérek (sommelier-k) és bárpultosok (bartenderek) munkájával kapcsolatos feladatokat is.
A könyv változatos témái között megtalálhatjuk a konyhai felszereléseket, gépeket, eszközöket és ezek rendeltetését, továbbá a mérés, a darabolás és a hőkezelés folyamatait, az élelmiszerek, az italok beszerzését és tárolását, valamint a felszolgálási módokat valamint álláskeresők számára jelentkezési űrlapot, önéletrajzokat, állásinterjú-mintát.

Bár magyar anyanyelvűek részére íródott, azonban az német nyelvet beszélőket is bevezetheti a magyar nyelv, valamint az ételek és a sütemények világába.

Határozat száma: 10468-2/2008
Érvényességi ideje: 2013.08.31


Szerző(k): Rudolf Radenhausen
ISBN: 978-963-637-2
Gyártói kód: KR-868
Megjelenés: 2014
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Társadalomismeret
Társadalomismeret
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Professzionális bártender, Ital és bárismeret
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
Schnitta Egyesület: Új Schnitta 2017
Schnitta Egyesület: Új Schnitta 2017
Hospitality English (középfok és felsőfok, vendéglátás-id
Hospitality English (középfok és felsőfok, vendéglátás-id
Deutsch im tourismus
Deutsch im tourismus
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.