Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Élelmiszeripar » Sütőipari termékelőállítás
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Vegyipar
 Építészet
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Gazdaság
 Kereskedelem, Logisztika
 Vendéglátás, Idegenforgalom
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Sütőipari termékelőállítás
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép

Nagyobb kép
Következő termék 
Sütőipari termékelőállítás
[Cikkszám: É-341]

Kovácsné Kalmár Katalin
 
3.250 Ft
 
Sütőipari termékelőállítás - Add to del.icio.us Sütőipari termékelőállítás - Add to Digg Sütőipari termékelőállítás - Add to Yahoo myWeb Sütőipari termékelőállítás - Add to Spurl Sütőipari termékelőállítás - Add to furl Sütőipari termékelőállítás - Add to Ask Sütőipari termékelőállítás - Add to Squidoo Sütőipari termékelőállítás - Add to Simpy Sütőipari termékelőállítás - Add to Reddit Sütőipari termékelőállítás - Add to ma.gnolia Sütőipari termékelőállítás - Share with facebook Sütőipari termékelőállítás - Add to Google Bookmark Sütőipari termékelőállítás - Tweet This

A Pék és Pék-Cukrász képzések tankönyve

Tartalom:

A sütőipar alapjai

A sütőipar nyersanyagai

A nyersanyagok előkészítése

Tésztakészítési eljárások

A tésztafeldolgozás műveletei

A kelesztés

A sütés

A kisült termékek kezelése

Kenyerek gyártástechnológiája

Sütőipari fehértermékek gyártástechnológiája

Tartós sütőipari termékek

Diétát kiegészítő sütőipari termékek

Az élelmiszerek jelölése

Általános fogalmak és mutatók a sütőipari vállalkozások működtetéséhez

Új termékek gyártása és bevezetése

Élelmiszerbiztonsági módszerek alkalmazása sütőipari termékeknél

Függelék

Irodalomjegyzék

 


Szerző(k): Kovácsné Kalmár Katalin
ISBN:
Gyártói kód: É-341
Megjelenés: 0000
Kiadó: FVM



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
A műszaki rajz alapjai. Géprajzi ismeretek
A műszaki rajz alapjai. Géprajzi ismeretek
Fémtechnológiai táblázatok
Fémtechnológiai táblázatok
Gázhegesztés
Gázhegesztés
Fémtechnológia 2. Szakismeretek
Fémtechnológia 2. Szakismeretek
Hegesztett szerkezetek
Hegesztett szerkezetek
Fémtechnológia 1. Alapismeretek
Fémtechnológia 1. Alapismeretek
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.