Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Élelmiszeripar » Sütőipari termékelőállítás
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Sütőipari termékelőállítás
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép

Nagyobb kép
Következő termék 
Sütőipari termékelőállítás
[Cikkszám: É-341]

Kovácsné Kalmár Katalin
 
3.250 Ft
 
Sütőipari termékelőállítás - Add to del.icio.us Sütőipari termékelőállítás - Add to Digg Sütőipari termékelőállítás - Add to Yahoo myWeb Sütőipari termékelőállítás - Add to Spurl Sütőipari termékelőállítás - Add to furl Sütőipari termékelőállítás - Add to Ask Sütőipari termékelőállítás - Add to Squidoo Sütőipari termékelőállítás - Add to Simpy Sütőipari termékelőállítás - Add to Reddit Sütőipari termékelőállítás - Add to ma.gnolia Sütőipari termékelőállítás - Share with facebook Sütőipari termékelőállítás - Add to Google Bookmark Sütőipari termékelőállítás - Tweet This

A Pék és Pék-Cukrász képzések tankönyve

Tartalom:

A sütőipar alapjai

A sütőipar nyersanyagai

A nyersanyagok előkészítése

Tésztakészítési eljárások

A tésztafeldolgozás műveletei

A kelesztés

A sütés

A kisült termékek kezelése

Kenyerek gyártástechnológiája

Sütőipari fehértermékek gyártástechnológiája

Tartós sütőipari termékek

Diétát kiegészítő sütőipari termékek

Az élelmiszerek jelölése

Általános fogalmak és mutatók a sütőipari vállalkozások működtetéséhez

Új termékek gyártása és bevezetése

Élelmiszerbiztonsági módszerek alkalmazása sütőipari termékeknél

Függelék

Irodalomjegyzék

 


Szerző(k): Kovácsné Kalmár Katalin
ISBN:
Gyártói kód: É-341
Megjelenés: 0000
Kiadó: FVM



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Hegesztett szerkezetek
Hegesztett szerkezetek
Fémtechnológia 1. Alapismeretek
Fémtechnológia 1. Alapismeretek
Szereléstechnológiák
Szereléstechnológiák
Fémipari alapműveletek elmélete és gyakorlata (átdolgozott)
Fémipari alapműveletek elmélete és gyakorlata (átdolgozott)
Ívhegesztés
Ívhegesztés
A műszaki rajz alapjai. Géprajzi ismeretek
A műszaki rajz alapjai. Géprajzi ismeretek
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.