Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Szakács
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-18.00
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Rendezés: 
Termék kép Terméknév Kiadó Ár
 10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Szakm ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.250 Ft
 10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Vend ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.600 Ft
 A gasztronómia története 
A gasztronómia története 
Az emberiség történetével párhuzamosan fejlődött a gasztronómia története. A világtörténelem jeles személyiségei nemcsak a történelem menetét befolyásolták, hanem gyakran nagy hatással voltak az étkezési kultúrára is. Kön ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
1.490 Ft
 Élelmiszer alapismeretek 
Élelmiszer alapismeretek 
A könyv tartalma közel áll a hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyvhöz, de annak a moduláris, kompetencia alapú képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott, tartalmi és formai szempontból egyaránt tel ... Bővebben>>
 Képzőművészeti 
3.990 Ft
 Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban 
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban 
  A tankönyv a vendéglátó-szakképzésben részt vevő szakács, cukrász, pincér és vendéglátás-szervező tanulók számára készült a legújabb szakképzési kerettantervek alapján. Az első rész ismerteti az élelmiszer-bizto ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
3.790 Ft
 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
  Oktatási segédlet a komplex vizsgához vendéglátó szakképesítések számára   Vizsgáztató szaktanár által készített vizsgasegédlet a vendéglátós alapszakmák – szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó, ve ... Bővebben>>
 Si-Ker '993 Bt. 
3.490 Ft
 Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig 
Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig 
  Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapisme ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
7.990 Ft
 Ételkészítési Ismeretek 
Ételkészítési Ismeretek 
  A kiadvány a magyar konyha hagyományos értékeit megőrizve, de a nemzetközi gyakorlathoz és a szakmai változásokhoz igazodva, megújított formában jelenik meg: a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket és eljárásokat fő ét ... Bővebben>>
 Képzőművészeti 
7.190 Ft
 Barangolás a teák világában 
Barangolás a teák világában 
 Komsa Ildikó Barangolás a teák világában Cikksz.: 403 Jelen könyvünkben a tea növénnyel (Camelia sinensis (L.) Kuntze) és az „egyéb teafélék” megismertetésével foglalkozunk. Bepillantunk a teázás történetének néhá ... Bővebben>>
 KIT 
1.900 Ft
 Cukrászati ismeretek 
Cukrászati ismeretek 
A hároméves cukrászképzés legújabb központi programjára, szakmai és vizsgakövetelményeire épülő könyv az e-tananyag melléklettel a legkorszerűbb eszköz a megújuló szakmai oktatásban. Minden szempontból megfelel a modulrendszerű ... Bővebben>>
 Képzőművészeti 
7.190 Ft
 Enjoy your food 
Enjoy your food 
Angol szakmai nyelvkönyv szakácsok, cukrászok számára Az angol nyelv tanulása sohasem volt ilyen élvezetes. Egyedi ebben a könyvben a nyelvi alapismeretek áttekintése a konyhaművészet gyakorlati alkalmazása tükrében, és bizonyára fe ... Bővebben>>
 KIT 
4.600 Ft
 Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
A Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra tankönyv célja a 11–12. évfolyam Vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek komplex tantárgy Vendéglátó és turizmus alapismeretek résztantárgya, valamint a gyakorlati tantárgy ismere ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
1.990 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban 
Gazdálkodás a vendéglátásban 
Az új tankönyv részletesen ismerteti a vendéglátás tevékenységével kapcsolatos gazdálkodási területeket. Felépítése követi a szakács, a cukrász, a pincér, a vendéglátó eladó, a fogadós, a vendéglátó üzletvezető és a ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
4.190 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
A vendéglátó szakképesítések számára készült példatár ismerteti a 2017. évre érvényes gazdasági szabályozókat, majd az alap számításoktól kezdve az árképzésen, jövedelmezőségi, készlet- és bérgazdálkodási számításo ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
3.490 Ft
 Guten appetit! 
Guten appetit! 
Német szakmai nyelvkönyv szakácsok, cukrászok számára. E hiánypótló szakmai nyelvkönyvek szakácsok, cukrászok számára készültek. Teljes egészében megfelel a jelenleg érvényben lévő központi képzési program, szakmai nyelvi viz ... Bővebben>>
 KIT 
4.600 Ft
 HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób 
HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób 
      Tartalomjegyzék Előszó..........9 Élelmiszerbiztonság a történelem során..........11     1.1. Út a tapasztalattól a tudományig ......... 11     1.2. Élelmiszerjogi szabályozás az ... Bővebben>>
 KIT 
2.500 Ft
 Kommunikáció - Üzleti Kommunikáció 
Kommunikáció - Üzleti Kommunikáció 
Felkészíti a diákokat azokra a kommunikációs feladatokra, amelyeket későbbi munkájuk során meg kell oldaniuk, a munkahelyi kommunikációs folyamatokra, az álláspályázat-, önéletrajzírásra, prezentációkészítésre és az internet ... Bővebben>>
 Képzőművészeti 
3.990 Ft
 Korszerű ételkészítési ismeretek 
Korszerű ételkészítési ismeretek 
  A Kiadó és a Szerző koncepciója szerint az új, 1 kötetes, Korszerű ételkészítési ismeretek címmel, 2016 végén tankönyvvé nyilvánított mű nem egyszerűen a korábbi, 2 kötetben megjelent tankönyv átdolgozott változata ... Bővebben>>
 KIT 
4.300 Ft
 MAG - Modern Alap Gasztronómia 
MAG - Modern Alap Gasztronómia 
Technológia a középpontban!                 Konyhatechnológiai műveletek receptközpontúság helyett!         MAG = MODERN A ... Bővebben>>
 Si-Ker '993 Bt. 
7.900 Ft
6.900 Ft
 Professzionális bártender, Ital és bárismeret 
Professzionális bártender, Ital és bárismeret 
A bártender szakma és a bárok működésének megismerése segít hozzá ahhoz, hogy bővebb ismeretek szerezzünk az italfogyasztás igazi kultúrájáról, élvezetéről. A bárokban találhat ... Bővebben>>
 KIT 
3.700 Ft
Megjelenítve 1-től 20-ig (összesen 24 termék) Oldal:  1  2  [Következő >>] 
Szakács

A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása, valamint a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése.
Az ételeknek, a követelményeknek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a fogyasztók és a vendégek számára.


 

OKJ:33 811 03 1000 00 00
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Kiadók
A projekt - A projektfolyamatok követése, finanszírozási ism
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.