Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
Nagyobb kép
Következő termék 
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
[Cikkszám: KR-405]

Bádonyi Mihály
 
3.700 Ft
 
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to del.icio.us Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Digg Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Yahoo myWeb Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Spurl Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to furl Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Ask Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Squidoo Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Simpy Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Reddit Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to ma.gnolia Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Share with facebook Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Google Bookmark Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Tweet This

A tankönyvben megjelenő 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, a 10045-12 Gazdálkodás, a 10050-12 Vendéglátó értékesítés, a 10053-12 Vendéglátó üzleti gazdálkodás és a 10055-12 Vendéglátó üzletvezetés modulokból kiemelt tantárgyak, témakörök tananyagtartalma átfogja a vendéglátóipar ágazathoz tartozó szakiskolai (szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó), szakközépiskolai (vendéglátásszervező-vendéglős), valamint a szakiskolai képesítésekre ráépülő (vendéglátó-üzlet-vezető) szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményeit.
Az eltérő képzési szintekre vonatkozó tananyagtartalmak egyértelműsítése érdekében a tankönyvben a szakiskolai szintnek megfelelő ismeretanyagokat és a hozzá tartozó kérdéseket szürke kifutó szín jelöli.
A tankönyvben szereplő „Kérdések, feladatok” egyéni vagy csoportos megoldása segítséget nyújt olyan elvárható ismeretek, képességek, magatartási és viselkedésjegyek (kompetenciák) elsajátításához, amelyek alapján a tanulók képesek lesznek egy adott feladat eredményes teljesítésére.
A „Vendéglátásszervező-vendéglős” és a „Vendéglátó üzletvezető” szakképesítésekre vonatkozó szakmai és vizsgakövetelmények a vizsgára bocsátás feltételeként „portfólió” összeállítását írják elő. A „Kérdések, feladatok” között szereplő, a Portfólió dossziéra vonatkozó utasítások ennek összeállításához kívánnak támpontot nyújtani. (A képzési szinttől függetlenül ezeket a feladato-kat, tevékenységeket a szakiskolai tanulók is elvégezhetik!)

 


Szerző(k): Bádonyi Mihály
ISBN:
Gyártói kód: KR-405
Megjelenés: 2016
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Forgácsolási eljárások
Forgácsolási eljárások
Hegesztés - Munkatankönyv a szóbeli tételek kidolgozásához
Hegesztés - Munkatankönyv a szóbeli tételek kidolgozásához
MAG - Modern Alap Gasztronómia
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Természetgyógyászati alapismeretek
Természetgyógyászati alapismeretek
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze

Állatok egészségvédelme II.
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.