SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
Nagyobb kép
 
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
[Cikkszám: KR-405]

Bádonyi Mihály
 
bolti ár: 3.700 Ft
 
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to del.icio.us Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Digg Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Yahoo myWeb Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Spurl Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to furl Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Ask Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Squidoo Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Simpy Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Reddit Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to ma.gnolia Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Share with facebook Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Google Bookmark Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Tweet This

A tankönyvben megjelenő 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, a 10045-12 Gazdálkodás, a 10050-12 Vendéglátó értékesítés, a 10053-12 Vendéglátó üzleti gazdálkodás és a 10055-12 Vendéglátó üzletvezetés modulokból kiemelt tantárgyak, témakörök tananyagtartalma átfogja a vendéglátóipar ágazathoz tartozó szakiskolai (szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó), szakközépiskolai (vendéglátásszervező-vendéglős), valamint a szakiskolai képesítésekre ráépülő (vendéglátó-üzlet-vezető) szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményeit.
Az eltérő képzési szintekre vonatkozó tananyagtartalmak egyértelműsítése érdekében a tankönyvben a szakiskolai szintnek megfelelő ismeretanyagokat és a hozzá tartozó kérdéseket szürke kifutó szín jelöli.
A tankönyvben szereplő „Kérdések, feladatok” egyéni vagy csoportos megoldása segítséget nyújt olyan elvárható ismeretek, képességek, magatartási és viselkedésjegyek (kompetenciák) elsajátításához, amelyek alapján a tanulók képesek lesznek egy adott feladat eredményes teljesítésére.
A „Vendéglátásszervező-vendéglős” és a „Vendéglátó üzletvezető” szakképesítésekre vonatkozó szakmai és vizsgakövetelmények a vizsgára bocsátás feltételeként „portfólió” összeállítását írják elő. A „Kérdések, feladatok” között szereplő, a Portfólió dossziéra vonatkozó utasítások ennek összeállításához kívánnak támpontot nyújtani. (A képzési szinttől függetlenül ezeket a feladato-kat, tevékenységeket a szakiskolai tanulók is elvégezhetik!)

 


Szerző(k): Bádonyi Mihály
ISBN:
Gyártói kód: KR-405
Megjelenés: 2016
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Természetgyógyászati alapismeretek
Természetgyógyászati alapismeretek
Feladatgyűjtemény a kereskedelmi vállalkozások gazdálkodás
Feladatgyűjtemény a kereskedelmi vállalkozások gazdálkodás
A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése
A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze

Állatok egészségvédelme II.
Felszolgálási ismeretek 2017
Felszolgálási ismeretek 2017
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.