Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
Nagyobb kép
Következő termék 
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban
[Cikkszám: KR-405]

Bádonyi Mihály
 
3.700 Ft
 
Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to del.icio.us Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Digg Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Yahoo myWeb Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Spurl Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to furl Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Ask Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Squidoo Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Simpy Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Reddit Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to ma.gnolia Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Share with facebook Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Add to Google Bookmark Szakmai és üzletvezetési ismeretek a vendéglátásban - Tweet This

A tankönyvben megjelenő 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, a 10045-12 Gazdálkodás, a 10050-12 Vendéglátó értékesítés, a 10053-12 Vendéglátó üzleti gazdálkodás és a 10055-12 Vendéglátó üzletvezetés modulokból kiemelt tantárgyak, témakörök tananyagtartalma átfogja a vendéglátóipar ágazathoz tartozó szakiskolai (szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó), szakközépiskolai (vendéglátásszervező-vendéglős), valamint a szakiskolai képesítésekre ráépülő (vendéglátó-üzlet-vezető) szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményeit.
Az eltérő képzési szintekre vonatkozó tananyagtartalmak egyértelműsítése érdekében a tankönyvben a szakiskolai szintnek megfelelő ismeretanyagokat és a hozzá tartozó kérdéseket szürke kifutó szín jelöli.
A tankönyvben szereplő „Kérdések, feladatok” egyéni vagy csoportos megoldása segítséget nyújt olyan elvárható ismeretek, képességek, magatartási és viselkedésjegyek (kompetenciák) elsajátításához, amelyek alapján a tanulók képesek lesznek egy adott feladat eredményes teljesítésére.
A „Vendéglátásszervező-vendéglős” és a „Vendéglátó üzletvezető” szakképesítésekre vonatkozó szakmai és vizsgakövetelmények a vizsgára bocsátás feltételeként „portfólió” összeállítását írják elő. A „Kérdések, feladatok” között szereplő, a Portfólió dossziéra vonatkozó utasítások ennek összeállításához kívánnak támpontot nyújtani. (A képzési szinttől függetlenül ezeket a feladato-kat, tevékenységeket a szakiskolai tanulók is elvégezhetik!)

 


Szerző(k): Bádonyi Mihály
ISBN:
Gyártói kód: KR-405
Megjelenés: 2016
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób
HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób
22 pincér szóbeli tétel 2017
22 pincér szóbeli tétel 2017
Hegesztés - Munkatankönyv a szóbeli tételek kidolgozásához
Hegesztés - Munkatankönyv a szóbeli tételek kidolgozásához
Forgácsolási eljárások
Forgácsolási eljárások
MAG - Modern Alap Gasztronómia
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Természetgyógyászati alapismeretek
Természetgyógyászati alapismeretek
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.