SzakkonyvCentrum

Tájékoztatjuk Kedves Vevőinket, hogy a karácsonyi szezon miatt előfordulhatnak kisebb csúszások a kiszállítás határidejében.

Köszönjük megértésüket!

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Vendéglátó - eladó » Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza
Nagyobb kép
Következő termék 
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza
[Cikkszám: KR-401]

Dudásné Baricza Margit
 
bolti ár: 2.950 Ft
 
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Add to del.icio.us Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Add to Digg Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Add to Yahoo myWeb Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Add to Spurl Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Add to furl Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Add to Ask Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Add to Squidoo Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Add to Simpy Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Add to Reddit Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Add to ma.gnolia Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Share with facebook Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Add to Google Bookmark Szakmai vizsgára felkészítő feladattár - Vendéglátás sza - Tweet This

 

A feladatgyűjteménynek a célja, hogy segítse a szakmai képzésben résztvevőket a szakmai számítások elsajátításában, önálló begyakorlásában és a szakmai vizsgára történő eredményes felkészülésben. A feladatok megfelelnek a 10045-12 Gazdálkodás követelménymodulban a Szakmai számítások tantárgy/témakör elvárásainak.

 

A könyv elején a "Bevezető” általános ajánlásai a feladatok kidolgozását, az önálló, eredményes felkészülést segíti. Ezután a vendéglátás gyakorlatában és a feladatokban leggyakrabban használt mértékegységek és azok átváltásai találhatók. Minden fejezet felépítése megegyező: az összefüggések megértését segítő magyarázatok után következik egy mintafeladat - mely lépésről-lépésre végigvezet a feladatmegoldáson -, majd gyakorló feladatok, melyek sorrendisége egyúttal a nehézségi fokot is jelzi az adott témakörön belül. A fejezetek végén találhatók a feladatok megoldása, melyek szintén tartalmazzák a számítások menetét.

A könyv végén egy-egy szakmai vizsga feladatsor van, mely a feladat megoldások mellett tartalmazza az értékelési szempontokat is.

 

Tartalomjegyzék


Bevezető
I. Tömeg és veszteség, valamint tömeggyarapodási számítások (tisztítási, sütési, főzési veszteség számítások, tömeggyarapodások)
II. Tápanyagszámítás
III. Viszonyszámok
IV. Árképzés
V. Az áruforgalom összetétele
VI. Jövedelmezőség
VII. Létszám- és bérgazdálkodás
VIII. Készletgazdálkodás
IX. Elszámoltatás
X. A beruházás, tőkebe fek tetés hatékonysága
XI. Értékcsökkenési leírás (amortizáció)
Függelék

 


Szerző(k): Dudásné Baricza Margit
ISBN: 978-963-637-3
Gyártói kód: KR-401
Megjelenés: 2013
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még

Élelmiszeripari műveletek és folyamatok számítási példat
A gasztronómia története
A gasztronómia története
22 pincér szóbeli tétel 2017
22 pincér szóbeli tétel 2017

Állatorvosi szaksegéd I. (kisállatok)
A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése
A vállalkozások tevékenységének komplex elemzése
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, sze
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.