Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Közazdaság » Számvitel » A számvitel alapjai példatár 2018
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
   Adó, TB, Munkaügy
   Ügyvitel
   Bank
   Elemzés, ellenőrzés
   Jövedék és vám
   Jogi ismeretek
   Pénzügy
   Számvitel
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről A számvitel alapjai példatár 2018
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
A számvitel alapjai példatár 2018
Nagyobb kép
Következő termék 
A számvitel alapjai példatár 2018
[Cikkszám: 028-FGY/2018]

Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Simon Szilvia - Dr. Veress Attila - Szíjártó Boglárka
 
4.500 Ft
 
A számvitel alapjai példatár 2018 - Add to del.icio.us A számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Digg A számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Yahoo myWeb A számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Spurl A számvitel alapjai példatár 2018 - Add to furl A számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Ask A számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Squidoo A számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Simpy A számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Reddit A számvitel alapjai példatár 2018 - Add to ma.gnolia A számvitel alapjai példatár 2018 - Share with facebook A számvitel alapjai példatár 2018 - Add to Google Bookmark A számvitel alapjai példatár 2018 - Tweet This

A számviteli szakkönyvek piaca már több éve egy felhasználóbarát számvitelpéldatárra várt, amikor 2010-ben - a több éve tátongó űrt betöltve - megjelent a Számvitel alapjai példatár. Jelen kiadvány ennek a hiánypótló példatárnak az átdolgozott változata, amely az elmúlt évek törvényi változásai miatti aktualizálások mellett módszertani újításokat is tartalmaz. A példák a gazdasági felsőoktatás Bevezetés a számvitelbe (vagy Számvitel alapjai, vagy Számvitel 1) tantárgyának/„tantárgyrészének” gyakorlati szintű feldolgozását célozták meg.


A jól átgondolt tematikához illesztett fejezetek példáit a szerzők két csoportba rendezték. Az elsőbe a tanórai megoldásra felkínált feladatok kerültek, így ezeknek a feladatoknak a megoldásai nincsenek a példatárban. A második csoportban a teljes körűen kidolgozott (megoldott) gyakorlófeladatok találhatóak, amelyek valószínűsíthetően az önálló, „otthoni” gyakorlást segítik majd. A példatárban minden tanórai típusfeladatnak van egy párja a megoldott gyakorlófeladatok között. Így azok a hallgatók, akik a tanórákon esetleg nem ebből a példatárból tanulnak, a megoldott gyakorlófeladatok alapján a nem megoldott tanórai megoldásra felkínált feladatokat is ki tudják dolgozni.


A kötet minden témában elegendő kidolgozott gyakorló- és nem megoldott tanórai feladatot tartalmaz a Bevezetés a számvitelbe (vagy Számvitel alapjai, vagy Számvitel 1) tantárgy/„tantárgyrész” követelményeinek készségszintű elsajátításához. A szerzők mindannyian a Budapesti Gazdasági Főiskola, Pénzügyi és Számviteli Karának, Számvitel Intézeti Tanszékének főállású oktatói, a példatár megírásához felhasználták többéves oktatási és gyakorlati tapasztalataikat.


A jelen példatárban, valamint a „példatársorozathoz” tartozó Pénzügyi számvitel példatár I-II.-ben megtalálható feladatok a mérlegképes könyvelői képzés „Számviteli feladatok a gyakorlatban” követelménymodulok tematikájának nagy részét is lefedik. A példatárat ajánljuk a mérlegképes könyvelői, a pénzügyi-számviteli ügyintézői és a vállalkozási és bérügyintézői képzésekhez, valamint minden olyan hallgatónak, aki először próbál eligazodni a számvitel szövevényes útvesztőjében.Szerző(k): Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Simon Szilvia - Dr. Veress Attila - Szíjártó Boglárka
ISBN: 9789633948613
Gyártói kód: PR-028-FGY/2018
Megjelenés: 2018
Kiadó: PerfektEhhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Pénzügyi-számviteli ügyintéző - Vizsgafelkészítő
Pénzügyi-számviteli ügyintéző - Vizsgafelkészítő
Pénzügy gyakorlat
Pénzügy gyakorlat
Pénzügyi alapismeretek 2.
Pénzügyi alapismeretek 2.
Pénzügyi alapismeretek 1.
Pénzügyi alapismeretek 1.
Számviteli alapismeretek 2.
Számviteli alapismeretek 2.
Példatár a számvitel alapjaihoz (CD, 2015)
Példatár a számvitel alapjaihoz (CD, 2015)
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.